Aragami

Aragami

Články

Vychází magická stealth akce Aragami, ve které pomocí stínů vyvraždíte feudální Japonsko

„Co to bylo?,“ vznášíte neklidnou otázku a nervózně se ohlížíte přes rameno. „Přísahala bych, že se tam v rohu, v těch neproniknutelných stínech, kam nedopadá světlo monitoru, něco pohnulo. Něco… strašlivého. Něco s mečem a se zakrytou tváří, z čeho přímo sálá nenávist a touha po pomstě.“ Pst, nemusíte se bát – je to váš kamarád. No vážně. Do světa živých totiž konečně vstupuje Aragami. A chystá se vraždit.

Stealth akce Aragami ze středověkého Japonska vyjde letos na podzim

Vývoj před takřka dvěma lety představené stealth akce Aragami: Twin Souls pokračuje, mění však své jméno a k PC přibírá i PlayStation 4. Komiksovou stylizací i japonskou mytologií inspirovaná akce vyjde na podzim a pro snazší zapamatovatelnost z názvu odhazuje podtitul a zůstává jen Aragami. To je i jméno hlavního hrdiny, jehož schopnosti předvádí nové video.

Vývoj plíživé akce Twin Souls zdárně pokračuje a prezentuje se novým videem

Sílu ducha a vůle předvést hráčům svoji vlastní vizi kvalitní zábavy předvádějí vývojáři z týmu Lince Works. Ti na Kickstarteru se svým Twin Souls: The Path of Shadows sice neuspěli, rozhodli se však ve vývoji pokračovat a hru i přes vlažné přijetí prknenice držících hráčů plánují dodat na PC, Mac, Linux, Xbox One i na PlayStation 4. A jak prozatím probíhá vývoj, to již můžeme vidět v přiloženém videu, jež v pohybu prezentuje červnový build hry.

Stealth akce Twin Souls vás zavede do mýty opředeného Japonska

O španělské stealth akci Twin Souls: The Path of Shadows jsme psali už v době, kdy se ucházela o vaše peníze na Kickstarteru. Tam uspěla a na E3 se tým Lince Works prezentuje novým videem, které pěkně vystihuje, oč v téhle hře půjde. Dá se říci, že jde o Tenchu říznuté Mark of the Ninja. Skvěle vypadá stylizace feudálního Japonska, zde ovšem mohutně okořeněná o fantaskní prvky v čele s hlavním hrdinou, nemrtvým zabijákem Aragamim.

Twin Souls: The Path of Shadows přináší na PC ninjovské hrátky ve stylu Tenchu

Španělské studio Lince Works představilo na Kickstarteru hru Twin Souls: The Path of Shadows, která se chce vrátit k základům stealth žánru a nabídnout zážitek podobný kultovnímu Tenchu. S touto hrou ostatně Twin Souls: The Path of Shadows sdílí i zasazení, protože evokuje středověké Japonsko, ovšem s fantasy nádechem.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
10. prosince 2016
Recenze