Battlefield 3: Close Quarters
Věková dostupnost

Battlefield 3: Close Quarters

Články

Jak šel čas s Battlefield multiplayerem

Battlefield hrám a ne jenom jim se v posledních letech věnuje na výstavách a nakonec vlastně i v recenzích pozornost spíše stran singleplayeru, zatímco na hru více hráčů se tradičně trošku pozapomíná. Ohromné rozpočty, hollywoodské hvězdy a filmové vyprávění jdou ostatně tímto způsobem prodat daleko lépe. Neznamená to ale, že jde o to hlavní! Obzvláště pak v případě Battlefieldu, který si na hře více hráčů udělal jméno, a jeho proměny skvěle demonstrují nejen vývoj průmyslu, ale i DIC, jako firmy směřující od otevřenosti ke svazující nablýskanosti.

Utajený zdroj přináší první konkrétní informace o Battlefield 4

Do zveřejnění první videa (a snad také informací) z Battlefield 4 zbývá týden a od zdroje, který internetu odhalil promo obrázek BF4, prý pochází také seznam útržkovitých informacích o tom, co další Battlefield nabídne, respektive by mohl nabídnout. Nejde o informace potvrzené, jsou to spekulace, takže je berte s rezervou - ne za bernou minci. Přesto by asi nejednoho fanouška série potěšilo, kdyby se potvrdily třeba zmínky o rozšířené nabídce prvků spojených s jednotkami, potažmo se se ve hře objevila možnost dělat ostatním hráčům v multiplayeru velitele, jak to šlo v Battlefield 2 (ale v jinačím zpracování). Co dalšího anonymní zdroj o BF4 vyzradil?

Battlefield 3 bude mít prémiovou edici s mnoha bonusy

Zajímavý tah ukázalo EA ohledně Battlefieldu 3. 13. září totiž vydá Premium edici, která bude obsahovat plnou hru a zároveň službu Premium. Což znamená, že ke hře dostane kupec téhle edice všechny DLC expanze a jelikož by mělo jít o vydání, které má nalákat hráče, kteří prostě ještě multiplayer téhle hry neochutnali a nebo si netroufli, dokonce se jim část zbraní rovnou odemkne v rámci takzvaného Head-Start Kitu.

Trailer na Battlefield 3 Premium představuje hlavní benefity

O Battlefield 3 Premium akci toho už bylo napsáno dost, ale tenhle trailer vám celkem vyčerpávajícím způsobem shrnuje co všechno v rámci jednorázové platby dostanete.

Sony omylem zveřejnila cenu Premium služby pro Battlefield 3

Update: EA pro Joystiq potvrdila, že se informace o Battlefield Premium dozvíme 4. června.

Nové spekulace operují s cenou a obsahem Battlefield Premium

Z pramínku spekulací o zpoplatněné službě/balíku DLC Battlefield Premium se pomalu stává čůrek a její odhalení, údajně naplánované na E3 tiskovku EA (4. června), se zdá být stále více logickým vyústěním situace. Zatím však nepředbíhejme, zvlášť, když se z několika směrů přihnaly další várky spekulací v podobě obsahové i cenové specifikace Battlefield Premium.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
1. července 2012
Recenze