Bear With Me

Bear With Me

Články

Třetí část medvědí detektivky Bear With Me je za rohem

Před rokem to začalo a po roce to skončí. Epizodická detektivní adventura Bear With Me vyjeví svá poslední tajemství ve třetí epizodě již za měsíc a i tentokrát je se na co těšit. Pavel Válek shrnul první dvě epizody do jedné recenze a byl velice spokojen: „Vtipná, propracovaná a velice dobře napsaná detektivní adventura, která chytře mísí vážnost noirového příběhu s hravostí dětské představivosti.“ Lepší definici této netradiční směsice srandy, sarkasmu a vážnosti byste hledali těžko.

Druhá epizoda detektivní bajky Bear With Me se odehrává ve zločinem prolezlém velkoměstě

Vyšetřování pokračuje! Noirová adventura Bear With Me o malé holčičce Amber a jejím plyšovém medvědovi – tedy pardon, drsném detektivovi Tedu E. Bearovi – pokračuje druhou epizodou, v níž se tohle nesourodé duo vydá prozkoumat podsvětí metropole Paper City. Pronásledují totiž tajemného a nebezpečného žháře jménem Red Man, který by je snad mohl zavést na stopu Ambeřina ztraceného bratra.

V noirové detektivce Bear With Me vyšetřujete případ ztraceného chlapce s pomocí plyšového medvěda

Chorvatské studio Exordium Games se rozhodně nebojí experimentů, což dokazuje jejich adventura Bear With Me. Hrajete v ní za desetiletou dívku Amber, která se kvůli nočním můrám vzbudí uprostřed noci a zjistí, že její bráška Flint zmizel. S pomocí Teda E. Beara, nabručeného soukromého detektiva a plyšového medvěda v jedné osobě, se vydává po Flintově stopě. Prvním krokem je vyslechnout všechny možné svědky a podezřelé, což znamená hračky a imaginární společníky po celém temném domě.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
19. března 2017
Recenze