BioShock 2
Věková dostupnost

BioShock 2

Články

Berte zdarma všechny BioShocky a Bomber Crew

Řešení aktuálního sucha

Na Switchi letos vyjde Bioshock, Borderlands, XCOM 2 i Star Wars

Nintendo zničehonic vypustilo do světa svůj další půlhodinový Direct plný zajímavých oznámení. Ve videu, nebo zprostředkovaně v našem článku, se dozvíte o spoustě nových a starších her, které se ještě během letošního roku dočkají své přenosné verze na Switchi. Ale došlo i na oznámení budoucích plánů s Pokémony a Animal Crossingem.

Únorové PS Plus míří pod vodu i do VR, Games with Gold za Lovecraftem

Sony v únoru poruší své nepsané pravidlo, dle kterého máte členstvím v programu PlayStation Plus nárok na dvě hry zdarma každý měsíc. Tentokrát totiž dostanete hned tři – ale k jedné z nich budete potřebovat PS VR. Vlastně jich dostanete hned pět, stejně jako v případě lednového Uncharted je tu totiž i jedna kolekce. Na Xboxu One se drží klasické čtyřky, jsou tu závody, záhady i zázraky. A Star Wars! Zase.

Oznámen nový Bioshock. Postará se o něj nové studio bez Kena Levina

Dřívější šuškanda šíření samotným vydavatelem Take Two nabrala konkrétní obrysy. Pokračováním „největších sérií“ mohlo být myšlené GTA, Mafia IV, ale taky nový BioShock a minimálně v jeho případě se na konkrétním titulu už opravdu pracuje. A ještě pěkných pár let pracovat bude, a to v nově založeném studiu Cloud Chamber vedeném veteránkou herního průmyslu Kelley Gilmore.

Zimní slevy na GOG lákají na remastery BioShocků i čerstvý Thronebreaker

Nebyly by to Vánoce, kdyby se na nás výhodné nabídky nevalily ze všech stran. Pokud na poslední chvíli sháníte herní dárky pod stromeček pro blízké anebo klidně i pro sebe, nezapomeňte zkontrolovat nadílku na GOG. Remaster prvního a druhého BioShocku bez DRM pořídíte za čtvrtinu a do alespoň drobné slevy se přes svátky dostane přes 1 900 her, takže je nezapomeňte občas zkontrolovat.

První pohled do vyleštěného Rapture v BioShock remasteru

Koncem června byla oznámená BioShock Collection, soubor prvních tří dílů BioShocku v remasterované podobě pro PC, PS4 a Xbox One (tedy, Infinite nebude na PC remasterovaná, protože je podle vydavatele v dostatečné kvalitě). Datum vydání, které bylo stanovené na 13. září, se nezadržitelně blíží a tak se připomíná prvním videem, které by mělo ukazovat změny v grafice na krátké exkurzi do Rapture.

Bleskovky

  • 1. 6. 2020 - Switch přivítal kolekce BioShocků a Borderlands spolu s druhým XCOMem

  • 15. 12. 2016 - Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One her přibyl BioShock, BioShock 2, BioShock Infinite.

  • 30. 6. 2016 - Studio 2K Games oficiálně oznámilo BioShock: The Collection, který nabídne BioShock, BioShock 2 (bez multiplayeru) a BioShock Infinite včetně všech singleplayerových DLC, a to v rozlišení 1080p při 60fps. Na PC, PS4 a Xbox One vyjde v polovině září. (+ vi

  • 30. 6. 2016 - Na stránce vývojářů z 2K Games se dočasně objevila zmínka o Bioshock: The Collection.

  • 18. 3. 2016 - Členové Xbox One preview programu mohou vyzkoušet zpětnou kompatibilitu hry Halo Wars. Mezi další zpětně kompatibilní tituly očividně přibude Call Of Duty: Black Ops, Skate 3 a Bioshock Trilogy.

  • 17. 3. 2016 - Už i taiwanská ratingová organizace ohodnotila BioShock: The Collection a navrch přidala (pravděpodobný) obal.