Bulletstorm
Věková dostupnost

Bulletstorm

Články

9 skvělých her, které si zaslouží pokračování

Kdybyste se mě před roky zeptali, u jaké hry bych si nejvíc přál pokračování, bez váhání bych odvětil Red Dead Redemption. Tohle přání se mě a mnohým dalším naštěstí splnilo. Po vydání Red Dead Redemption 2 jsem se načapal při vzpomínání na další tituly, které by si dle mého názoru zasloužily nástupce. Rozhodl jsem se proto přenést své myšlenky na „papír“, abychom společně uronili slzu nad hrami, které zůstaly a ve většině případů i zůstanou jedináčky.

Z náznaků s Bulletstormem a Duke Nukemem je nakonec jen port na Switch

Přiznám se, že mě při psaní článku o lákání na něco nového ohledně Bulletstormu a Duke Nukema tahle možnost nenapadla. Vážně jsem uvěřil lákavě představě, že se dočkáme druhého Bulletstormu s hostujícím Dukem, ale Gearbox nakonec odhalil jen port dva roky starého remasteru. Drsnou akci si tak užijete i na Switchi.

Gearbox příští týden odhalí hru související s Bulletstormem a/nebo Duke Nukemem

Příští týden se uskuteční herní výstava PAX East, na kterou si mnozí vydavatelé nechávají své trumfy. Patří mezi ně i Gearbox, který už několik dní láká pomocí obrázků na oznámení několika her, mezi kterými by se mohlo objevit i Borderlands 3. Nejnovější lákadlo pak poukazuje na dvě hry z titulku. Dočkáme se snad pokračování jedné z nich nebo rovnou crossoveru?

Remaster arkádové střílečky Bulletstorm podpoří na začátku dubna Duke Nukem

Jednou z her, které zahájí letošní druhý kvartál, bude remaster střílečky Bulletstorm z roku 2011. Nese podtitul Full Clip Edition a šest let starou hru přeleští, nabídne rozlišení 4K (jen na PC a PS4 Pro), přidá veškerý doposud vydaný obsah a sám Duke Nukem tohle celé doplní, kromě své přítomnosti, i několika novými přídavky.

Bulletstorm v remasterované verzi podá pomocnou ruku i Duke Nukem

Střílečka Bulletstorm zkusí své štěstí podruhé, v rámci nově oznámené Full Clip Edition, která vyjde v dubnu příštího roku. Znovuoživené studio People Can Fly vydá pod hlavičkou Gearboxu zběsilou akci v s podporou rozlišení 4K a veškerým doposud vydaným obsahem. Bulletstorm: Full Clip Edition slibuje vylepšení zvuku, frameratu, přidání více polygonů, remasterované audio, vylepšené modely, animace a vůbec tradiční nadílku toho, co byste od remasteru podobného ražení čekali. Hra vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One, ale s podporou rozlišení 4K se počítá jen pro PC a PS4 Pro verze hry.

Tvůrci Painkillera se trhli od Epicu a chystají nový projekt

Upřímně řečeno, nepatřím mezi velké fanoušky polského týmu People Can Fly, byť jejich Bulletstorm určitě nebyla špatnou hrou. Nicméně, když se, už pod hlavičkou a ve vlastnictví Epic Games vydali na pole jménem Gears of War, jejich Judgment naplno ukázal, že žák má k mistrovi ještě hodně daleko. Chvíli to vypadalo s osudem týmu všelijak, protože v rámci Epic Games jen spolupracovali na vývoji Fortnite, ale vše se v dobré obrátilo. Epic Games je dobrovolně propustili ze svého portfolia a People Can Fly hlásí návrat.

Bleskovky

  • 25. 1. 11:45 - O práci teď prý přišly i desítky lidí z People Can Fly

  • 2. 6. 2023 - Frenetická střílečka Bulletstorm se po 12 letech vrací ve VR

  • 7. 12. 2016 - Majitelé původní verze Bulletstorm nemohou počítat s tím, že by na Full Clip edici získali slevu.

  • 15. 6. 2016 - Ve vývoji je remasterovaná verze hry BulletStorm.

  • 16. 5. 2016 - V People Can Fly (Bulletstorm) pracují na dvou nových hrách. První z nich je AAA střílečka, kterou oznámí v příštím roce. Druhý je menší projekt, který bude odhalen letos.

REMAKE

Bulletstorm: Full Clip Edition
Bulletstorm: Full Clip Edition
Akční
PlayStation 4, PC, Xbox One
7. duben 2017
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
28. února 2011
Recenze