Bulletstorm: Full Clip Edition
Věková dostupnost

Bulletstorm: Full Clip Edition

Články

Z náznaků s Bulletstormem a Duke Nukemem je nakonec jen port na Switch

Přiznám se, že mě při psaní článku o lákání na něco nového ohledně Bulletstormu a Duke Nukema tahle možnost nenapadla. Vážně jsem uvěřil lákavě představě, že se dočkáme druhého Bulletstormu s hostujícím Dukem, ale Gearbox nakonec odhalil jen port dva roky starého remasteru. Drsnou akci si tak užijete i na Switchi.

Remaster arkádové střílečky Bulletstorm podpoří na začátku dubna Duke Nukem

Jednou z her, které zahájí letošní druhý kvartál, bude remaster střílečky Bulletstorm z roku 2011. Nese podtitul Full Clip Edition a šest let starou hru přeleští, nabídne rozlišení 4K (jen na PC a PS4 Pro), přidá veškerý doposud vydaný obsah a sám Duke Nukem tohle celé doplní, kromě své přítomnosti, i několika novými přídavky.

Bulletstorm v remasterované verzi podá pomocnou ruku i Duke Nukem

Střílečka Bulletstorm zkusí své štěstí podruhé, v rámci nově oznámené Full Clip Edition, která vyjde v dubnu příštího roku. Znovuoživené studio People Can Fly vydá pod hlavičkou Gearboxu zběsilou akci v s podporou rozlišení 4K a veškerým doposud vydaným obsahem. Bulletstorm: Full Clip Edition slibuje vylepšení zvuku, frameratu, přidání více polygonů, remasterované audio, vylepšené modely, animace a vůbec tradiční nadílku toho, co byste od remasteru podobného ražení čekali. Hra vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One, ale s podporou rozlišení 4K se počítá jen pro PC a PS4 Pro verze hry.

Bleskovky

  • 9. 4. 2018 - Bulletstorm: Full Clip Edition obdrží Xbox One X update.

  • 7. 12. 2016 - Majitelé původní verze Bulletstorm nemohou počítat s tím, že by na Full Clip edici získali slevu.

ORIGINÁL

Bulletstorm
7/10
Bulletstorm
Akční
PC, PlayStation 3, Xbox 360
24. únor 2011