Cities: Skylines - Natural Disasters
Věková dostupnost

Cities: Skylines - Natural Disasters

Články

Výhodný balíček nabízí Cities: Skylines a spoustu rozšíření

Přírodní katastrofy, univerzity, koncerty

Katastrofy z Natural Disasters už mohou vesele pustošit vaše města v Cities: Skylines

Jedna věc je město postavit, druhá jej udržet v chodu a třetí pak zachránit. Přesně to je obsahem nového datadisku Natural Disasters pro Cities: Skylines, který vychází dnes. Ačkoliv by se dal jeho přínos shrnout nějakým reklamním textem „zničte své město“, ve skutečnosti se spíše zaměřuje na řešení krizových situací vyvolaných katastrofickými událostmi. 

Koncem listopadu smete vaše město v Cities: Skylines povodeň nebo tornádo

Další z datadisků pro Cities: Skylines se jmenuje Natural Disasters a jak jste asi pochopili, s jeho pomocí budete moci své věčně nespokojené občany ztrestat kataklyzmatickými událostmi, díky nimž si ani nevzpomenou na to, že se jim špatně jezdí do práce. Protože už žádnou práci nemají. Ani cestu, po níž by tam mohli jet. Společně s pohledem do zákulisí datadisku tvůrci z malého studia Colossal Order oznámili, že datadisk vyjde 29. listopadu a vyjde vás na 15 eur.

Vývojáři předvádí katastrofy z datadisku Natural Disasters do Cities: Skylines

První pořádné video z nadcházejícího datadisku Natural Disasters pro úspěšnou a povedenou Cities: Skylines (recenze). Budovatelská strategie se již brzy dočká velkých přírodních katastrof, které s vaším městem zamávají způsobem, jaký jste ve hře dosud neviděli. Od požárů, přes tornáda, až po záplavy, budete muset v roli starosty řešit všechny aspekty krize.

Města v Cities: Skylines čeká zkáza v podobě přírodních katastrof

Povedená (recenze) budovatelská strategie Cities: Skylines se po nočním a zimním datadisku dočká i katastrof, které nabídne datadisk s příznačným názvem Natural Disasters. Hra od finského studia Colossal Order se tím o kus přiblíží svému vzoru v podobě série SimCity, kde patří katastrofy k oblíbeným herním prvkům.