Civilization: Beyond Earth – Rising Tide
Věková dostupnost

Civilization: Beyond Earth – Rising Tide

Články

Civilizace má na kontě přes 33 milionů kopií a miliardu odehraných hodin

Sérií jako je Civilizace bychom v herním průmyslu mnoho nenašli. Za ty roky si prošla rukama spousty designérů a teď se na pódiu konference DICE sešli ti nejdůležitější, včetně pána, po krém je hra pojmenovaná. Dodnes se totiž každý díl série jmenuje Sid Meier's Civilization a sám Meier na pódiu vzpomínal na své začátky. Civilizace totiž slaví své 25. výročí a celá série má na kontě už přes 33 milionů prodaných kusů.

Civilization: Beyond Earth – Rising Tide napraví chyby základní hry

Rising Tide je klasickým datadiskem pro sci-fi odnož Civilizace s názvem Beyond Earth. Za cíl si klade potěšit fanoušky původní hry a dále rozvinout jejich oblíbené prvky hratelnosti, ale také hodlá reagovat na kritickou reakci hráčů, která se na některé mechanismy snesla. Mezi největší novinky Rising Tide bude díky tomu patřit nejenom osidlování oceánů, ale také kompletní předělání systému diplomacie, větší možnosti týkající se výběru různých kombinací afinit a další novinky.

V Civilization: Beyond Earth - Rising Tide půjde kombinovat to nejlepší ze všech světů

Další krok v rozvoji Civilization: Beyond Earth představuje datadisk Rising Tide, který nabídne široké spektrum vylepšení původních mechanismů a samozřejmě i možnost osídlení mimozemských oceánů. Další z možností, jak vaši futuristickou civilizaci ještě flexibilněji rozvíjet nově bude kombinování affinit, což vám vysvětlí video níže.

Datadisk Rising Tide pro Civilization: Beyond Earth vyjde na začátku října

Nové video z datadisku Rising Tide pro Civilization: Beyond Earth krom jiného prozrazuje, že rozšíření povedeného základu vyjde 9. října. Video dále upozorňuje na novinky nebo rozšíření původních mechanismů, které datadisk nabídne. Půjde třeba o nové možnosti diplomatického jednání, kterým vévodí unikátní schopnosti jednotlivých lídrů frakcí. Součástí diplomacie bude nově i míra respektu a strachu, přičemž obě vlastnosti budou mít přímý vliv vaši pozici při vyjednávání.

Finanční výsledky Take-Two táhne GTA V, ale na dračku šla v posledním roce i Civilizace

Hospodaření Take-Two Interactive v uplynulém kvartále zcela nepřekvapivě táhlo Grand Theft Auto V, ale když se do jinak nudných čísel ponoříme trochu hlouběji, vylovíme i další zajímavá fakta. Třeba, že jen za poslední rok se prodalo deset milionů kopií her v sérii Civilization, což je třetina celkových prodejů za 24 let existence série.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
15. října 2015
Recenze