Crash Bandicoot Mind over Mutant
Věková dostupnost

Crash Bandicoot Mind over Mutant

Články

Dokument o historii Naughty Dog odhaluje tajemství úspěchu tvůrců Uncharted nebo The Last of Us

Videa doprovázející jubilea vydavatelských firem nebo studií bývají většinou ódou na dokonalost otců zakladatelů, známých designérů a samozřejmě i her. Bývají spíše nudná a nezajímavá. Ne tak v případě padesátiminutového dokumentu o vzniku a dosavadní historii studia Naughty Dog, které se proslavilo hrami jako Crash Bandicoot, Uncharted, Jak and Daxter nebo The Last of Us. Samozřejmě, že následující záběry obsahují spoustu chvalozpěvů, ale zároveň jde o zajímavou sondu nejenom do historie Naughty Dog, nýbrž i vývoje her v uplynulých třech dekádách. Pokud vás hry nezajímají jenom jako zdroj zábavy, ale rádi se díváte i za oponu, nebudete rozhodně necelé hodinky času litovat.

Xperia Play vsází na plnohodnotný ovladač a portované tituly

Herní telefon Xperia Play se začne prodávat od března, podporuje Unity engine, pro launch bude připraveno zhruba 50 titulů, ale cenu zatím neznáme. Tak končí několikaměsíční období spekulací, čínských videí a znuděného čekání až Sony Ericsson konečně oznámí PlayStation telefon, k čemu došlo o víkendu během Mobile World kongresu ve španělské Barceloně.

Bleskovky

  • 10. 5. 2016 - Práva na Crash Bandicoot má stále v rukou Activision.

  • 16. 3. 2016 - Indie studio Right Nice Games pracuje na Skylar & Plux: Adventure on Clover Island - 3D plošinovce, která vyjde letos na PC / Xbox One / PS4 a inspiruje se klasikami jako je Crash Bandicoot či Jak & Daxter. (+ teaser)

  • 25. 8. 2015 - Obrazem: Jedny z prvních artworků a poznámek k herní sérii Crash Bandicoot.

  • 20. 7. 2015 - Video: Původní animované intro a outro hry Crash Bandicoot.