Crysis Warhead
Věková dostupnost

Crysis Warhead

Články

Crysis 3 uzavře příběh trilogie, značka bude žít dál

Po Crysis 3 bude další Crysis, ale nebude se jmenovat Crysis 4 a není jisté, jestli to vůbec bude Crysis, jak ho známe nyní. Zní to sice jako blábol opilého námořníka či jeho papouška, ale ve skutečnosti to dává smysl. Jak totiž šéf Cryteku Cevat Yerli prozradil britskému Eurogameru, Crysis 3 uzavře příběhově celou Crysis trilogii i s jejími hrdiny v čele s Prophetem, Psychem, Jesterem a dalšími. Uzavření jednoho sledu událostí však neznamená, že půjde o konečnou pro celou značku.

Další drobky informací o Crysis 3 – vrací se Psycho

Snad si nepohněvám žádného fanouška série, ale tahle tendence trousit drobné zprávy o hře,...

Anonym kritizuje poměry v Cryteku, ten se brání

Kdykoli se rozvinula debata na téma nesnesitelných pracovních podmínek u toho a toho vývojáře/vydavatele, měla prakticky vždy stejný průběh a byla zažehnuta s pomocí těch samých argumentů: neadekvátní pracovní hodiny kvůli blbosti a nekompetentnosti vedení; propouštění zkušených lidí, na jejichž místa přichází zelenáči; uměle udržovaný stav nejistoty; nevyplacení adekvátního odstupného atd. Jiné to není ani v případě Cryteku.

Video-recenze Crysis Warhead

Podzimní sezona skončila a technologický leader mezi PC akcemi zůstal nepřekonán. I proto se vracíme k tomuto zlému snu lektorů angličtiny, které už nebaví opravovat hrubky v esejích o krizích. + SROVNÁNÍ DETAILŮ

Vysoké skóre pro Crysis Warhead

Britský časopis se v první recenzi rozepsal o věcech, v nichž překonává původní hru. + OPTIMÁLNÍ HW KONFIGURACE
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
21. září 2008
Recenze