DLC The Grim & The Grave přidá do Total War: Warhammer nový obsah pro lidi a upíry
zdroj: tisková zpráva

DLC The Grim & The Grave přidá do Total War: Warhammer nový obsah pro lidi a upíry

24. 8. 2016 17:15 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Total War: Warhammer se po DLC Call of the Beastmen dočká dalšího placeného rozšíření, které nese název The Grim & The Grave. Soustředí se na nekonečný konflikt lidského císařství proti nemrtvým silám vedeným strašlivými upíry, a do hry přidává nové postavy, úkoly i jednotky.

Na stranu lidí se přidá legendární vůdce Volkmar the Grim a také nový druh hrdiny – arcilektor, nejsilnější z válečnických kněží. To rozhodně nejsou špatné posily, ale zplozenci temnot se nenechali zahanbit. Mohou do boje povolat děsivého nekromanta Helmana Ghorsta nebo létající zrůdu Strigoi Ghoul King.

Kromě mocných jednotlivců ale do hry přibudou i celé jednotky. Na lidské straně to budou například flagelanti, kteří se s náboženským zápalem bez jakéhokoli brnění vrhají do předních linií bitvy. To rytíři Řádu planoucího slunce se stylovou zbrojí rozhodně nešetřili na sobě, ani na svých válečných ořích. Imperiální sestavu doplňuje ještě Free Company Militia, tedy bojovníci bránící své vlastní ohrožené domovy.

zdroj: Archiv

Upírům v jejich snažení zase pomůže kára s mrtvolami, která bude podporovat okolní nemrtvé. Asi to nebude zrovna pěkný pohled, ale zase si můžete být jisti efektivitou. To platí i o dalším děsivém stroji s názvem Mortis Engine. A jak upíři, tak lidé dostanou k dispozici ještě takzvané „Regiments of Renown.“ To jsou variace známých jednotek, které ale mají některé unikátní vlastnosti a schopnosti, díky kterým jsou na bojišti více smrtící.

Dneska už začíná být zlatým standardem, že autoři spolu s placeným DLC vydají update zdarma. Platí to i v případě The Grim & The Grave. Všichni majitelé původní hry obdrží nového vůdce – upíra Vlada von Carstein, mistra magie svojí rasy. A spolu s ním do Total War: Warhammer dorazí i 5 zbrusu nových bitevních map, na kterých se můžete utkat s nepřítelem. Update i DLC vyjde 1. září. 

Nejnovější články