Připravte si hokejky, arkádové retro Old Time Hockey vpadne na led koncem března
zdroj: Vlastní foto autora

Připravte si hokejky, arkádové retro Old Time Hockey vpadne na led koncem března

15. 3. 2017 11:38 | Novinky | autor: Adam Homola |

Série NHL od EA moc velkou konkurenci nemá a alternativ bychom také mnoho nenašli. Ani jedním nemá být Old Time Hockey, kde sice půjde o hokej, ale ve velmi odlišném duchu než jaký nám každý rok prezentuje EA. Old Time Hockey se zaměří jen a pouze na 70. léta a styl hry, který se nese ve stylu arkádového akčního hokeje. Takže žádná simulace, ale pokřikování s kamarádem při bizarní řežbě na ledě. Navíc, vydání je za rohem. už 28. března hra vyjde na PC a PlayStation 4.

Old Time Hockey těží ze zasazení do 70. let nejen pojetím hry, ale také estetickou stránkou. Ve hře tak uvidíte mnohem víc knírů, mnohem méně helem a dojde i na nějaké to afro. Hráči se také nebudou bát umazat si ruce od krve, když si budou svými pěstmi vysvětlovat kdo má na ledě pravdu. Protože v těch časech nešlo vždy o góly, alespoň v pojetí téhle hry.

Tvůrci chtějí svojí novou hrou sklonit poklonu starým žánrovým klasikám jakými jsou NHL 94, Blades of Steel, nebo třeba Tecmo Bowl. Pokud patříte k pamětníkům a některý z těchto tří kousků jste svého času hráli, měl by vám Old Time Hockey zabrnkat na nostalgickou strunu.

zdroj: tisková zpráva

To můžete ostatně alespoň trochu posoudit i podle čerstvě vydaného traileru, který datum vydání oznamuje. Ve hře můžete hrát kompetitivně i kooperativně a nebude chybět ani příběhový mód. Po PC a PS4 se dočkají hráči na Xboxu One, kde zatím přesné datum vydání není a počítá se jen s druhým kvartálem letošního roku. A ještě později se dočkají budoucí majitelé Nintendo Switch, kde je vydání stanoveno zatím jen na "později".

Vývojáři oznámili také deset týmů, s nimiž budete moct v Old Time Hockey hrát: Cascadia Timber Cats, Charlestown Stonemasons, Cobalt Silvers, Fort Edward Bluenosers, Long Island Rumrunners, Moose Jaw Farmhands, Portage Lake Widowmakers, Quebec Voyous, Schuylkill Hinto Brews a Warroad Ice Anglers.

Nejnovější články