Vydání Might and Magic: Heroes VI se přesouvá na říjen
zdroj: tisková zpráva

Vydání Might and Magic: Heroes VI se přesouvá na říjen

9. 8. 2011 10:50 | Novinky | autor: Petr Poláček |

V průběhu roku přichází pravidelně dvě období, která hráči nemají rádi, protože se...

V průběhu roku přichází pravidelně dvě období, která hráči nemají rádi, protože se v nich posouvá a odkládá. První vlna odkladů vydání přichází na jaře, druhá v průběhu léta, respektive na začátku podzimu. Právě se tedy nacházíme na začátku druhé vlny, která už přinesla odklad vydání Red Orchestra 2 a nyní i posun vydání strategie Might and Magic: Heroes VIza začátku září na 14. října.

V oficiálním vyjádření uvádí Ubisoft jako hlavní důvod neočekávaně bohatou zpětnou vazbu z betatestu, která obsahuje spoustu návrhů na vybalancování hry celkově, ale i jednotlivých frakcí. Hráči rovněž nahlásili řadu chyb a bugů, na které si Ubisoft a vývojáři z maďarského týmu Black Hole vyhradili měsíc práce navíc, aby je všechny zničili. A jak je to s druhou fází betatestu?

Ta byla kvůli posunu vydání o týden odložena - začne až příští týden 16. srpna. Automaticky do ní mají přístup účastníci fáze první, kteří se mohou těšit na nové mapy, herní funkce a podobně. Brzy rovněž vydáme dojmy z hraní preview verze Heroes VI, která toho obsahovala o dost více než ořezaná beta.

 

Nejnovější články