Začátkem dubna se můžete pustit do průzkumu robotické planety v The Signal From Tölva
zdroj: tisková zpráva

Začátkem dubna se můžete pustit do průzkumu robotické planety v The Signal From Tölva

27. 3. 2017 16:21 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jste připraveni na malé i megalomanské přestřelky s roboty, na planetě Tölva  plné robotu, v šasi výjimečného robota, to vše ve hře od studia Big Robot? Dobrá, to je opravdu hodně robotů, ale The Signal From Tölva je ve svém jádru opravdové sci-fi, které do krunýře z ryzí střílečky v otevřeném světě uzavřelo příběh o robotickém národu, který putuje světem a hledá osvícení či smysl své existence. A na titulní planetě nalezne signál, který by mohl být cestou právě k tomu. Jenže na planetě zuří ve stínu dávno padlé civilizace nekončící válka a tak nezbývá, než si naleštit pancíř, připravit hackovací subrutiny a 10. dubna se pustit do hledání signálu z Tölvy.

Jak vám ukáže nový trailer, tohle rozhodně nebude explorativní adventura, kdy přemýšlíte jen o podstatě života a občas řešíte nějaký problém spojený s prostředím ne vždy příznivým vašemu mechanickému tělu. Na povrchu, posetém troskami mohutných bitevních robotů a jejich těl, v místech, kde kdysi asi existovala pokročilá civilizace, bojujete s desítkami plecháčů a snažíte se tváří v tvář přesile využít každou možnou výhodu.

V první řadě to bude využívání spřátelených robotů, které můžete poslat na nepřátelské stroje, případně hackování stanic, jejichž produkce začne chrlit vás poslouchající robotické vojáky. Když nestačí kvantita, poslouží kvalita vašeho pokročilého těla. Plazmové štíty, integrovaná protiopatření proti EMP zbraním, silné zbraně, ať už jde o arzenál vyrobený z náhradních součástek a nebo pochází z pozůstatků pradávné civilizace. Nu a především pak svůj mozek. Vypadá nějaké území jako nebezpečné? Pošlete tam nejdříve svého spřáteleného robota a uvidíte, zda mu pancíř zkoroduje rychleji, než odříkáte Asimovovy tři zákony robotiky.

zdroj: tisková zpráva

Jak už bylo řečeno, za The Signal From Tölva stojí studio Big Robot, které má na kontě třeba Sir, You Are Being Hunted. Momentálně titul vypadá jako velmi zajímavá sandboxová akce, v níž půjde jak o střílení, tak spojování si jednotlivých nápověd o tom, co se tu stalo a co je vlastně onen tajemný signál. Jak to nakonec dopadlo se dozvíme 10. dubna na PC.

Nejnovější články