Začátkem února se můžete pustit do podmořských hlubin v ponorkové Diluvion
zdroj: tisková zpráva

Začátkem února se můžete pustit do podmořských hlubin v ponorkové Diluvion

11. 1. 2017 11:05 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Dobrodružství, o kterém si nechal zdá Jules Verne i se svým kapitánem Nemem. Obrovitý podmořský svět, kam se lidstvo po katastrofě na povrchu Země přemístilo a i když jej úspěšně kolonizovalo, pořád je tu mnoho neprobádaných míst, která jen čekají na vaší ponorku. Diluvion vás posadí do kapitánského křesla ponorky, kterou si vybavíte dle své chutě a finančních podmínek, ať už jde o zbraně, systémy či celou posádku. Připravte se na ponor, protože hra vyjde na PC už 2. února a je se nač těšit.

Jakkoliv vám může popis Diluvion evokovat třeba skvělou Sunless Sea, její soubojový systém vypadá velmi odlišně. V plně 3D soubojích manévrujete kolem nepřátelských ponorek, ještě větších ponorek, superponorek a samozřejmě i nestvůr a monster, které vzešly jak z evolučního cyklu, tak možná i experimentování ztracené podmořské civilizace. Protože žádná evoluce ještě nevybavila obrovitého kraba torpédomety.

Pokud jste ve městě a nebo spravujete svou ponorku, která vzejde z jednoho z devíti základních typů, hra se přepne do 2D pohledu, v němž máte vše přehledně v průřezu. Včetně vaší posádky, která se časem může vytrénovat z nezkušených podmořníků v slanou vodou ošlehané veterány stovky podmořských střetů. Samozřejmě, posádka bude chtít plat a když jste na výpravě, bude požadovat i jídlo a kyslík, jinak začne na protest umírat.

zdroj: Archiv

Diluvion tak kromě akčních soubojů nabídne i propracovaný management lodě, posádky a posléze i vaší vlastní základny, kam můžete dávat nové a nové kousky z vaší flotily, protože proč zůstat u jedné ponorky, když se na některé typy misí může hodit jiný model? Finance vám plynou samozřejmě z prodeje kořisti, kterou jste nashromáždili během svých výprav.

Diluvion vás vyjde na GOG.com na 21,5 dolaru, přičemž předobjednávka cenu srazí na 18 dolarů a dostanete jako bonus unikátní ponorku Mantis a digitální verzi kapitánova deníku, kde se můžete dozvědět něco víc o mytologii tohoto světa.

Nejnovější články