Dust 514

Dust 514

Články

CCP předělává Dust 514 pro PC pod pracovním názvem Project Legion

MMO střílečka Dust 514 zasazená do univerza EVE se radikálně změní, ale hlavně se v nové podobě konečně dostane i na PC. CCP hru představili s pracovním názvem Project Legion na svém Fanfestu, a přestože neoznámili datum vydání a obecně zveřejnili jen pár základních informací, vypadá nástupce Dust 514 už nyní slibně.

EVE Online zvěční hráčské příběhy v komiksu a seriálu

CCP se rozhodlo do nové éry EVE Online pořádně šlápnout o po představení projektu True Stories islandský tým rozjel ještě větší akci. Zatímco na stránkách True Stories se shromažďuje dekáda zážitků plných politiky, vesmírných bojů, zrady a velkých revolucí, CCP hodlá právě tyto příběhy nebo spíše část z nich, přetvořit i do jiných médií.

Sony se nebrání prodeji nehotových her na svých platformách

Jak jinak se na konto vývojářů, spíše tedy těch nezávislých a z menších studií, vyjadřovat během jejich největší konference (GDC 2013) jinak, než vstřícně a pozitivně. Nejenom tohle mají v Sony zmáknuté, což dokládá vyjádření více prezidenta pro vztahy s vývojáři (udělejte těm obskurním názvům pozic někdo přítrž!) v Sony America Adama Boyese pro Joystiq na konto vydávání (prodávání) nehotových her na PlayStation platformách.

Květnový update Uprising posune Dust 514 blíže k EVE Online

Dramatické video, které najdete v článku, dělá doprovod informaci o termínu vydání updatu s názvem Uprising pro PS3 exkluzivní střílečku Dust 514. Hra, která se aktuálně nachází ve fázi open beta, a je tedy přístupná všem majitelům PS3, by se díky Uprising měla 6. května, kdy update vyjde, o pořádný kus přiblížit své finální podobě, ať už to v představách tvůrců z islandského týmu CCP Games znamená cokoli. Pravděpodobně tím však myslí totální propojení Dust 514 a EVE Online do jednoho universa.

Dust 514 jde do otevřené bety s novým trailerem

Islandským chlapcům v CCP nelze upřít ambince. Než aby sypali z rukávu jeden datadisk pro EVE Online za druhým, raději udělají konzolovou online střílečku, která je se světem EVE propojená. Nelogický, ale o to zajímavější krok, který by se mohl vývojářům vyplatit. Plnou verzi Dust 514 tu sice zatím ještě nemáme, ale tvůrci přišli s oznámením otevřené bety pro všechny. A jak dříve oznámili, tak dnes učinili. Pokud vás tedy Dust 514 zajímá, není nic snadnějšího, než betu stáhnout a vyzkoušet hru na vlastní kůži.

Bleskovky

  • 3. 2. 2016 - K vypnutí serverů pro hru Dust 514 dojde 30. května, CCP odhalí nový projekt 21. dubna v průběhu EVE Fanfestu.