Fire Emblem Warriors
Věková dostupnost

Fire Emblem Warriors

Články

Jízdní řád na příští týden – South Park, Elex a další

Sice vám neřekneme, co všechno se v příštím týdnu v herním byznysu stane (věštit zatím neumíme), ale určitě vám můžeme zrekapitulovat, jaké hry vyjdou. Tentokrát ve formě videa, které vám připomene, na jaký titul jste možná v nadupaném podzimu zapomněli, případně si řekli jako spousta z nás „ono to vychází už teď?“ Doufáme, že se vám bude nový formát videopořadu líbit, včetně komentáře jej pro vás připravil Honza Vondrášek.

Nintendo oznámilo spoustu her pro Switch. V čele jsou pecky od Bethesdy

Nabídka her pro Nintendo Switch se pomalu, ale jistě rozrůstá. Majitelé konzole se dosud museli spokojit s pouhými šesti velkými tituly, mezi nimiž naleznete Zeldu, Maria a králíky, Mario Kart 8 Deluxe, mlátičku Arms, další mlátičku Ultra Street Fighter II a onlinovku Splatoon 2. To není zrovna moc na půl roku starý hardware. Jistě, v online obchodě jsou desítky dalších, ale poměrně menších her. Na druhou stranu, budoucnost na nás září jak výbuch supernovy a po včerejších oznámeních skrze Nintendo Direct je pořízení konzole lákavější, než kdy předtím.

Fire Emblem Warriors spojí nové hrdiny se starými známými do jedné velké rubanice

Není to poprvé, kdy se postavy z Nintenda podívají do série Warriors od Koei Tecmo. Před ani ne třemi lety opustili ikonické postavy ze Zeldy adventurní svět a vydali se rubat a kombit do Hyrule Warriors. Fire Emblem Warriors je stejným typem crossoveru, jen tentokrát se na nevšední výlet vydávají hrdinové ze série Fire Emblem.

Série Fire Emblem se chystá na Switch, 3DS i mobily

Včerejší Nintendo Direct naznačilo plány ohledně své oblíbené série Fire Emblem a ty se dají shrnout jedním slovem – rozsáhlé. Jak už víme od oznámení Nintendo Switch, značka opustí i svůj žánr RPG strategií (SRPG) a v rámci Fire Emblem Warriors se podívá do ryze akčního žánru, protože vznikne ve spolupráci s Kei Tecmo, specialisty na řežby ve stylu Dynasty Warriors.

Bleskovky

  • 13. 4. 2022 - Fire Emblem Warriors: Three Hopes se připomíná trailerem

  • 10. 7. 2017 - Video: Devět minut gameplay záběrů z JRPG Fire Emblem Warriors.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
31. října 2017
Recenze