Flockers
Věková dostupnost

Flockers

Články

Humble Bundle okupují Team17 s Worms a závodní hry Codemasters

Vedle všudypřítomných slev na Black Friday funguje také Humble Bundle v poměrně klasickém režimu a je to pár hodin co spustil nový Humble Weekly. Ten patří známému vývojářskému studiu Team17 a tím pádem červíkům. Wormsů je v aktuálním Humble Weekly možná až moc, ale Team17 mají na triku i jiné hry a bundle by byl skoro dostačující i bez růžových potvůrek.

Fight Club #195 HD: O skřetech a slevách

Po týdnu jsme v klubovně serveru Games.cz znovu rozsvítili světla, zapnuli mikrofony, spustili kameru a začali streamovat další dějství našeho podcastového divadla jménem Fight Club. Stalo se tak uprostřed uzávěrky nového Levelu, takže v servisním okénku přišla řada na nové číslo, ale u jeho propagace nezůstalo. Baviili jsme se totiž o údajných choutkách Microsoftu směřujících ke studio Mojang (tvůrci Minecraftu), o remaku naší oblíbené adventury Gabriel Knight a také o jednom novém průzkumu, který proběhl mezi americkými PC hráči, a týká se slev na digitálních distribucích.

Fight Club #194 HD: Bouře ve sklenici vody

Už po 194. jsme spustili znělku našeho podcastu Fight Club a zahájili tím debatu o aktuálních novinkách z herního světa. V obvyklé sestavě jsme se tento týden pochopitelně nemohli vyhnout zamotané hromadné hádce označované termínem GamerGate, která sice hýbe velkou částí zahraničního herního internetu, ale do našich zeměpisných končin zatím moc neprobublala. Jestli je to dobře nebo špatně, ale též o zákulisí celé "kauzy" jsme se bavil hned na začátku podcastu.

Tvůrci Worms oznámili novou hru, tentokrát s ovečkami

Když se řekne Team 17, všichni si vybavíme Worms. Co jiného taky. Někdo možná ještě Alien Breed, ale vraždící červíci jasně vedou. Vývojáři už však mají růžových potvor zjevně plné zuby a zaměří se tedy na trochu jiný druh zvěře a vlastně i žánru. V jejich nově oznámené hře Flockers hrají hlavní roli ovečky a hratelností se vývojáři inspirují u legendárních Lemmings.