Forza Horizon 3

Forza Horizon 3

Články

Microsoft konečně oficiálně představil plně digitální Xbox One S

Teprve dna dny starý únik informací o další verzi současného Xboxu se nakonec doslova a do písmene potvrdil. Microsft skutečně za méně než měsíc vypustí do světa Xbox One S All-Digital Edition, tedy konzoli bez otvoru na disky. Jde vlastně o jedinou vizuální změnu, o čemž pojednává oficiální humorné video.

Xbox One S bez mechaniky vyjde příští měsíc s předinstalovanými hrami

Šuškanda o nové verzi Xboxu One S pokračuje. S novými informacemi tentokrát přišel německý web WinFuture, díky kterému se dozvídáme cenu konzole, obsah balení i datum vydání. Jestli jde o důvěryhodné informace, se dozvíme zítra, kdy má dojít k oficiálnímu představení Xboxu One S, All-Digital edice.

Best of 2016: Výsledky čtenářského hlasování o hry roku

A hrou roku podle čtenářů Games.cz se stává …Overwatch! Neuvěřitelné, čtenáři se shodli s redakcí! Nebojte, k ničemu takovému nedošlo. Podle hlasování vás – čtenářů se hrou roku 2016 stal úplně jiný titul, než který jsme po dlouhém debatování vybrali v redakci. A podobné je to i v celé řadě dalších kategorií. Štve nás to? Co vás nemá, právě naopak. Jsme rádi za to, že naši čtenáři nejsou ovce, které sní všechno, co jim naservírujeme. Navíc jsme všichni odlišní hráči a lidé s jinými představami o tom, co je dobré, skvělé a nejlepší. V řadě kategorií se široká čtenářská obec s volbami úzké redakce setkala, v řadě ne. A protože redakce už vám své volby v sérii článků představila, teď je řada na volbách čtenářů -  na vašich volbách. Která hra je podle vás nejlepší za rok 2016? Račte se podívat sami.

Best of 2016: Hra roku

Každý z nás má nějaký názor. Každý z nás má představu o nejlepších hrách roku 2016. V uplynulých týdnech jsme vám nabízeli přehled našich voleb v jednotlivých žánrových i jiných kategoriích, a nyní nastala správná chvíle říct, které hry z loňského roku považujeme za nejlepší, potažmo která u nás bodovala ze všeho nejvíce. Jistě budete mít v řadě případů jiný názor, určitě máte své vlastní favority, ale to je v pořádku. Berte náš výběr nejlepších her roku 2016 pouze jako návod nebo jistou formu doporučení. A když budete mít chuť, přispějte svým hlasem do čtenářské volby hry roku, která běží až do konce února.

Best of 2016: Nejlepší závodní hra

Další rok bez Gran Turismo a Need for Speed? Mohlo by se zdát, že žánr závodních her přešlapuje na místě nebo spíš přemítá, kam se vlastně vydat. Tedy s čestnou výjimkou jedné série, jejíž odpůrci nás opět nařknou z nadržování. Jenže on byl letos ten výběr zase a znovu relativně snadný, zvlášť když se na obzoru neobjevila žádná indie nebo kickstarterová pecka, která by podkopala nohy mainstreamových simulačním titulům. Letos by to mělo být výrazně veselejší, dočkáme se snad konečně dalšího dílu Gran Turismo, vrátí se DiRT a vůbec bude dostatek důvodů oprašovat volanty. Přesto jsme i z loňské nabídky dali dohromady pětici finalistů. A nejsou to žádná béčka.

Forza Horizon 3 přidává hybridní BMW, prototyp od Fordu i závodní truck

Forza Horizon 3 po vydání rozšiřuje svůj obsah nejen o nová prostředí v podobě zasněžené Blizzard Mountain, ale taky o nová auta. Při příležitosti oslav nového roku se v rámci balíčku Rockstar Car Pack do hry podívá sedmička nejrůznějších vozidel, například závodní truck Ford Rockstar F-150 nebo luxusní hybrid BMW i8.

Bleskovky

  • 5. 1. 2022 - Spoluzakladatel studia Playground Games zodpovědný za sérii Forza Horizon končí

  • 13. 8. 2020 - Forza Horizon 3 končí svůj životní cyklus, v září odejde z prodeje

  • 16. 7. 2018 - Hru Forza Horizon 3 si zahrálo již přes 9 milionů lidí.

  • 11. 1. 2018 - 15. ledna vyjde Xbox One X patch pro Forza Horizon 3.

  • 8. 11. 2017 - Xbox One X patch pro Forza Horizon 3 vyjde 15. ledna.

  • 10. 10. 2017 - Britský žebříček prodejnosti 40. týdne roku 2017: 1. FIFA 18, 2. Forza Motorsport 7, 3. Forza Horizon 3.

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Hodnocení čtenářů:
80/100
Datum recenze:
20. září 2016
Recenze