Chánové - pusťte se do středověkých válek společně s dalšími hráči

Chánové (v angličtině Khan Wars) je strategická hra ze středověku, kde spolu soupeří několik národů a civilizací. Nelítostné souboje prostupují všemi vrstvami hry, od vašich prvních kroků až po bitvy mocných armád.

Ve hře nejde jen o bitvy a byť jsou její nedílnou součástí, užijete si i strategických prvků. Jedním z nich je například stavění budov, které zde hraje nemalou roli. Dojde také na spousty menších i větších úkolů a vedle regulérní armády můžete směrem k nepřátelům vyslat i své špehy.

Online webová hra Chánové nabízí několik různých národů, od Ruska, přes Franskou říši či Mongolsko, až po Německo, Persii, či Byzantskou říši a další. Národy vhodné pro začínající hráče jsou jasně označeny, takže se nemusíte bát, že byste si vybrali omylem někoho z těch obtížnějších a pak byli pozadu.

Vzhledem k online nátuře hry je přirozené, že zde nemusíte hrát jen sami. Nikdo vám v tom nebrání, ale pokud máte stejně naladěné kamarády, nebo si je ve hře teprve uděláte, můžete si založit svůj vlastní herní klan. Nebo se stát součástí už některého ze stávajících a společně se se spoluhráči vydat vstříc své virtuální středověké budoucnosti.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Chánové vám počítač nijak nezatíží, ke hraní vám stačí pouze internetový prohlížeč. Hra je zdarma, takže můžete začít hrát hned teď.

Poslední komentáře

celkem 0