Ovládněte fantasy strategii Elvenar v kůži nové rasy lesních elfů

Populární strategie Elvenar je zase o něco větší. Do hry se totiž dostala nová rasa lesních elfů, která, na rozdíl od ostatních hostujících ras, nikdy nevymřela. Proto není potřeba stavět speciální portál a lesní elfy skrze něj „oživovat“.

S novou rasou se pojí samozřejmě nové budovy i jednotky, ale také kompletně nová surovina. Tou je v případě lesních elfů mana, kterou produkují kulturní budovy. Manu využijete k aktivování nových technologií v příslušném technologickém stromě, k rozšiřování hlavní budovy a ke stavění nových cest.

Ne všechny kulturní budovy ale manu produkují a ty které ano, budou vyžadovat propojení skrze cestu. Najednou tak musíte při budování města víc přemýšlet, zvažovat různé možnosti a obecně na umisťování budov myslet i do budoucna.

Promýšlet byste měli i využití many. Ta je speciální surovinou a jako taková vám po určité době zmizí. Jisté množství many se vám každý den vrátí zpátky do přírody, tudíž byste neměli s její investicí příliš dlouho otálet. Mana je silnou surovinou, ale jak vidíte, má i své stinné stránky.

Připomeňme, že Elvenar je online budovatelská fantasy strategie, k jejímuž hraní vám stačí jen internetový prohlížeč. Hlavní náplní hry je stavět a vylepšovat vlastní město v exotickém prostředí, ale pravidelně se dostanete i k obchodování s jinými hráči a prozkoumávání světa. Na začátku hry si zvolíte, zda chce hrát za elfy nebo za lidi, přičemž každý národ má své unikátní výhody a nevýhody a jejich města i jednotky vypadají jinak.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Elvenar je zadarmo, nemusíte ani nic stahovat, stačí se jen registrovat a začít hned hrát.

Tagy: strategie online fantasy

Zdroj: tisková zpráva

Poslední komentáře

celkem 0