Full Throttle
Věková dostupnost

Full Throttle

Články

Retro GamesPlay – hrajeme adventuru Full Throttle

Existuje poměrně málo her o motorkářích, a ještě menší procento z nich tvoří adventury. Světlou výjimkou je Full Throttle z dílny LucasArts, jmenovitě od Tima Schafera. Ano, přesně toho Tima Schafera, který později založil Double Fine a nedávno se nechal odkoupit Microsoftem. Nyní se ale vrátíme skoro o 25 let zpátky.

LEVEL 295 – rozhovor s otcem Sensible Soccer a hry jako bezpečnostní hrozba

Po plánované pauze se vracíme s novým číslem magazínu LEVEL, které je už několik dní na stáncích a bude až do konce června, kdy vyjde LEVEL 296. Než na to ale dojde, stejně jako na potenciálně velmi zajímavou E3 2019, stručně vám nastíníme, co najdete v LEVEL 295, který si krom jiného můžete pořídit i v elektronické verzi na Alza Media, Floowie a O2 Knihovna.

To nejlepší z Games.cz - Nejen mikrotransakce a loot boxy

Herní průmysl jako by se na posledních pár dnů zastavil a neřešil nic jiného, než PR fiasko kolem Star Wars: Battlefront II. EA se tentokrát rozhodla dráždit hada bosou nohou a balanc hry, konkrétně dopadu mikrotransakcí, loot boxů, kartiček a vůbec systému progrese na hru změnila těsně před vydáním několikrát. A to ne zrovna málo. Hráči jí to dali a stále dávají pořádně sežrat, ale to neznamená, že by se nedělo nic jiného. Pomalu se nám připomíná Far Cry 5, tvůrci kouzelné Journey představují novinku Sky a o slovo se hlásí i Kingdom Come. Zkrátka a dobře je co číst a co koukat, takže vzhůru do toho.

Motorkářská adventura Full Throttle Remastered vyjde 16. dubna

Mohu sice Tim Schaferovi sáhodlouze spílat za Kickstarter vymknutý z kloubů v podobě Broken Age, ale faktem je, že si stačí vzpomenout na vynikající Full Throttle a je mu (skoro) vše odpuštěno. A to skoro by mohlo zmizet 16. dubna, protože vyjde Full Throttle Remastered a pokud se nic nepokazí, budu se moct zase vrhnout do příběhu šéfa motorkářského gangu Bena Throttlea.

Hand of Fate 2, Full Throttle, Rain World - podívejte se na indie trailery z PlayStation Experience

Včera jsme si shrnuli všechny trailery z víkendové PlayStation Experience (a že jich bylo), teď přišla řada na nezávislé tituly, kterých také nebylo málo a připomněly se celou řadou videí. Několik z nich připomnělo svou existenci a pár dalších o ní vůbec publikum zpravilo.

REMAKE

Full Throttle Remastered
6/10
Full Throttle Remastered
Adventura
PlayStation 4, PC, MAC, Xbox One
18. duben 2017