Game of Thrones: Season 1 - Episode 1: Iron from Ice
Věková dostupnost

Game of Thrones: Season 1 - Episode 1: Iron from Ice

Články

5 nejlepších her a modů ze světa Hry o trůny

Sedm království, sedm her. Takový byl původní symbolický plán, když jsem dával dohromady seznam těch nejlepších her podle G. R. R. Martinova bestselleru Píseň ledu a ohně, respektive nesmírně populárního televizního seriálu Hra o trůny. Jenže jsem narazil na menší problém – her ze Západozemí je žalostně málo, a těch dobrých pomalu míň než živých Starků. Výsledkem je tedy aspoň pětice velmi solidních herních zážitků, kterými si můžete proložit sledování poslední sezóny seriálu.

Telltale prochází restrukturalizací s cílem dělat méně her na lepších technologiích

Když už některá hra od Telltale Games vyniká, není to nikdy její technologickou stránkou. Ta je dlouhodobě a právem kritizována a je jednou z věcí, kterou bude studio měnit. Telltale totiž právě začíná procházet velkou restrukturalizací, kdy muselo vedení propustit devadesát zaměstnanců. To dělá zhruba pětadvacet procent lidí z firmy. Na již oznámené hry nemá mít tento krok žádný vliv, zatímco všechny budoucí projekty můžeme očekávat v podstatně jiné podobě.

Červencová nadílka PS Plus přináší temné hry plné obtížných rozhodnutí

V ubíjejícím letním vedru občas bude potřeba se pořádně zchladit. Dopomoci by vám k tomu mohla červencová nabídka her pro členy programu PS Plus, protože obsahuje hned dva pořádně mrazivé tituly. Jedním z nich je hororový výlet do monstry prolezlé zasněžené divočiny v Until Dawn. V tom druhém se podíváte na nehostinný Sever Západozemí v adventuře Game of Thrones od Telltale. Třetí přírůstek je pak výrazně pozitivnější – party hra That’s You, kterou ovládáte pomocí smartphonu nebo tabletu.

Telltale Games spolupracují s Lionsgate na projektu Super Show a získali Johna Riccitiella

Ještě před třemi roky se Telltale Games snažili uspět s nepříliš povedeným Jurským parkem a nyní do již prosperující firmy investuje filmový a televizní gigant Lionsgate, zatímco v představenstvu společnosti zasedl bývalý šéf Electronic Arts John Riccitiello. Telltale Games se s The Walking Dead podařil průlom jako z pohádky a americkém snu, na který hodlá firma navázat nejenom tvorbou licencovaných adventur, ale též prostřednictvím projektu Super Show, což má být podivný hybrid hry a seriálu.

Návody, češtiny a wallpapery z ABCgames

Kolegové z ABCgames se po svátcích přihlásili s dalším souhrnem návodů, češtiny a wallpaperů, které v mezičase přidali do své obří databáze. Kompletní výpis nového obsahu z ABCgames najdete v článku, ale sluší se vypíchnout, že nabízí češtiny pro Dark Souls II nebo první epizodu Dreamfall Chapters, návody pro Risen 3 či Shadow of Mordor, ale i řadu moc pěkných wallpaperů, aby vaše plocha nepůsobila nudně a smutně. Podívejte se na výpis v článku a vyberte si sami.

Bleskovky

  • 29. 6. 2017 - Členové PS Plus programu obdrží v červenci Until Dawn (PS4), Game of the Thrones: A Telltale Series (PS4), That's You (PS4), Tokyo Jungle (PS3), Darkstalkers Resurrection (PS3), Don’t Die Mr Robot (PS4/PSV), Element4l (PSV).  (+ video)

  • 28. 12. 2015 - Xbox Store nabízí zlatým členům kompilaci sérií The Walking Dead Season 1, The Walking Dead Season 2, The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands a Game of Thrones za pouhých 36,3$ (původně 110$).

  • 25. 12. 2014 - I druhá epizoda Game of Thrones od Telltale Games neobsahuje nahotu.

  • 28. 11. 2014 - První epizoda Game of Thrones od Telltale Games vyjde 2. prosince na PC/MAC a o den později na Xbox One, X360 a PS4.

  • 25. 11. 2014 - Seznam postav a hlasové obsazení hry Game of Thrones od Telltale Games..

  • 22. 11. 2014 - V Game of Thrones od Telltale Games neočekávejte žádnou nahotu.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
5. prosince 2014
Recenze