Gears of War 2

Gears of War 2

Články

Rod Fergusson opouští Gears of War a jde dělat nové Diablo

Rod Fergusson je neodmyslitelně spjatý se sérií Gears of War, na jejíchž dílech nejprve spolupracoval a později je i vedl. Nyní se rozhodl pro změnu a studio The Coalition, kterému šéfuje, vymění za Blizzard a jeho Diablo.

Majitelé Gears of War: Ultimate Edition dostanou druhý a třetí díl na Xbox One zdarma

Nejeden hráč zklamaně konstatoval, že je sice hezké, že vyjde Gears of War: Ultimate Edition, ale rád by si na Xbox One zahrál i druhý a třetí díl. Tomu ovšem, jak se zdá, nebude nic bránit, tedy kromě faktu, že si na pokračování budou muset počkat dokud nebude zprovozněna zpětná kompatibilita (viz článek o ní). Následně majitelé Ultimate Edition dostanou na svůj účet i Gears of War 2, Gears of War 3 a aby se neřeklo Gears of War: Judgment.

Exšéf Epicu nevěří virtuální realitě a vývoj her považuje v dnešní době za příliš riskantní

Mike Capps se pro GamesIndustry rozpovídal o tom, proč se rozhodl v roce 2012 odejít z Epicu. Hráči od Cappse očekávali, že brzy po odchodu oznámí nové vývojářské aktivity, ovšem jak Mike sám s nadsázkou podotýká, proč by odcházel z nejlepší herní společnosti, jen aby založil novou? Nabídla však i další zajímavé postřehy a názory na současný stav i budoucnost herního průmyslu.

Gears of War jsou o krok blíže filmové adaptaci

Zdá se, že všichni se rozhodli točit nové filmové adaptace her, ačkoliv vlastně nikdo žádnou novou od poslední, nepříliš povedené (Max Payne, Hitman), vlny nenatočil. Po řadě oznámených a na produkční linii se posunujících projektů se nyní zase dostalo na Gears of War. Jejich filmový otisk totiž dostal po pár letech do žil novou krev.

Vyhlášení soutěže s Microsoftem o Gears of War 3

Gears of War 3 soutěž jste zvládli se ctí a grácií a můžeme jenom doufat, že se nám původní záměr, stvořit nového fanouška GoW, minimálně u jednoho z trojice vylosovaných výherců, podařilo naplnit. Jestli ne, tak jsme společně s Microsoftem alespoň někomu udělali radost. Jména výherců a cen, které jim pošleme, naleznete níže, správné odpovědi na vás vykouknou po rozkliku.

Bleskovky

  • 17. 5. 2022 - Microsoft možná chystá kolekci série Gears ve stylu Master Chief Collection

  • 11. 4. 2018 - Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One X přibyly tituly Darksiders, Gears of War 2, Portal 2, Red Dead Redemption, Sonic Generations, Star Wars: The Force Unleashed. Microsoft navíc oznámil dalších 19 her pro Xbox One, které byly doposud sp

  • 3. 4. 2018 - Combustible Multiplayer Map Pack pro Gears of War 2 je nyní k dispozici zdarma.

  • 3. 5. 2016 - Vývoj prvního Gears of War stál 12 milionů dolarů, třetí díl už 4 - 5x více. V Epic Games předpokládali, že čtvrtý díl vyjde na více jak 100 milionů dolarů, po zvážení tak raději práva na hru prodali Microsoftu.

  • 7. 3. 2016 - Michael Forgey (producent Middle-Earth Shadow of Morder či Gears of War 2) prohrál boj s rakovinou.

  • 27. 1. 2016 - Členové Xbox Live Gold programu získají v únoru 2016 zdarma Hand of Fate, (XOne), Styx: Master of Shadows (XOne), Sacred Citadel (X360, XOne) a Gears of War 2 (X360, XOne).

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
4. listopadu 2008
Recenze