God Eater 2

God Eater 2

Články

Trojice trailerů na nové akční hry pro PS Vita

Sony se chytla za nos (už poněkolikáté) a dělá to, co měla dělat už před rokem. Chrlí jeden PS Vita titul za druhým, ovšem primárně pro japonský trh. Na dnešní konferenci v Tokiu bylo představeno několik her, u nichž nemáme jistotu, zda se dostanou vůbec na západ. Stejně tak bylo oznámeno zlevnění PS Vita pro japonský trh. Což tak trochu dává znamení, že by Vita mohla dopadnout jako PSP. Tedy přístroj, který má v Japonsku solidní herní podporu, zatímco na západě hyne, pokud jde o kvalitní hry, na úbytě.

Fantasy JRPG God Eater 2 přijde na PS Vita i PSP

Na Tokyo Game Show bylo představeno pár novinek co se týče PS Vita, či spíše titulů na něj a jedním z nich je i fantasy JRPG God Eater 2, které se objeví na oba handheldy od Sony, tedy PS Vita i PSP. K dispozici bude ad hoc multiplayer a cross-platform hraní. Každopádně, Vita potřebuje JRPG jako vepř opakovanou stimulaci pokožky, a tak je jen dobře, že se zde God Eater 2 objeví.

Bleskovky

  • 2. 12. 2014 - Členové japonského PS Plus programu obdrží v prosinci Killzone: Shadow Fall (PS4), Natural Doctrine (PS4), Secret Ponchos (PS4), a God Eater 2: Best Version (PSV), Disgaea 4 (PSV, PS3), Hot Shots Golf: World Invitational (PSV, PS3), Street Fighter X Tekke

  • 6. 9. 2014 - Video: Krátká ukázka z PS4 verze God Eater 2: Rage Burst.

  • 2. 9. 2014 - Bandai Namco oznámilo God Eater 2: Rage Burst pro PS4, na trh by se mělo dostat ještě v tomto roce.