Grow Home

Grow Home

Články

Příběh robota BUDa bude pokračovat v Grow Up už v srpnu

V rámci E3 bylo odhaleno pokračování sympatické plošinovky z dílen malého studia Reflections, které spadá do portfolia Ubisoftu, Grow Home. Pokračování nese jméno Grow Up a přímo navazuje na vyprávění o robotickém zahradníkovi BUDovi. I s menším rozpočtem oproti velkým titulům to BUDovi stále sluší a budí dojem barevné pohádky, jenže úplná procházka růžovým sadem to také není. Tentokrát se totiž BUDův vesmírný koráb jménem MOM rozbil na tisíc kousků.

Souhrn recenzí, které vyšly na Games.cz v únoru a březnu

Od posledního souhrnu uplynuly skoro dva měsíce a na Games jsme mezi tím publikovali přes 30 recenzí malých, velkých, dobrých i méně dobrých her. A protože se vám řada titulů jistě už dávno vykouřila z hlav, nabízíme vám k nahlédnutí komentovaný soupis jejich recenzí, abyste viděli, co všechno za hry vám uniklo a musíte si ještě zahrát (než vyjde další pecka, na kterou čekáte).

GamesPlay: Hrajeme unikátní skákačku Grow Home

Co udělá osamělý robot na planetě, když mu loď parkuje na orbitě a nevede k ní žádná cesta? Některý by ronil olejové slzy, jiný ovládl svět, ale BUD je specialista na rostliny a tak prostě nechá jeden speciální místní druh vyrůst až do vesmíru. Jednoduchý námět, ale skvělá hratelnost a atmosféra přiměly Adama, aby Grow Home ve své recenzi dal osmičku. Proč tomu tak je si ukážeme právě s Adamem a Pavlem Dobrovským.

Bezplatné DLC rozšiřuje povedenou plošinovku Grow Home o novou misi

Povedená plošinovka Grow Home vyšla teprve nedávno a už se od vývojářů dočkala prvního bezplatného rozšíření. Není sice nijak zásadní a do hry nepřidává třeba zcela nový svět, ale i tak může oživit hopsání po rostlině a ostrůvcích i těm, kteří už hru dohráli. Ubisoft Reflections totiž do hry přidali nejmenovaná zvířata a rostliny, které ale mají být natolik unikátní, že musíte pořádně hledat, abyste je vůbec objevili. A přibyla také jedna nová mise od M.O.M.

Ubisoft si pochvaluje prodeje loňských her v čele s Far Cry 4 a Assassin's Creed Unity

Francouzskému Ubisoftu se daří. Firma zveřejnila své finanční výsledky za poslední kvartál, a i když vás nechceme nudit čísly, stojí za to se na finanční zprávu podívat. Už jen proto, že Ubisoft v ní dost jasně naznačuje, jaká pokračování se chystají, kdy co vyjde a co se z jejich pohledu povedlo. Zajímavý je pohled na tu asi největší "tradiční" značku, kterou má Yves Guillemot pod palcem: Assassin's Creed. Jak jistě víte, minulý rok to bylo poprvé, co se na trhu objevily dva velké tituly série. Jeden pro starou generaci konzolí (Assassin's Creed Rogue) a druhý pro současnou (Assassin's Creed Unity). Na první pohled se loni templářům a asasínům moc nezadařilo, ale v kontextu jde o slušný výsledek.

Botanický robot BUD vyrazil na své mimozemské dobrodružství v Grow Home

Teprve nedávno oznámená akční adventura Grow Home od Ubisoft Reflections už je venku za 8 euro může být na Steamu vaše. Zajímat by vás hra mohla, protože kráčí ve šlépějích Valiant Hearts a Child of Light. Několik lidí si v rámci velkého studia uplácá jen tak pro radost prototyp hry, který se ale zalíbí vedení, a za pár měsíců je z mimopracovní zábavy plnohodnotná malá hra s unikátní duší a vlastní tváří, která se na trhu snad neztratí. A soudě dle nového traileru by snad neměl v záplavě všem možných videoherních hrdinů ztratit ani roztomilý robůtek BUD.

Bleskovky

  • 13. 6. 2016 - Ve vývoji je pokračování hry Grow Home, které dostalo název Grow Up. (+ video)

  • 24. 8. 2015 - Členové PS Plus programu obdrží 1. září zdarma hry Grow Home (PS4), Super Time Force Extra (PS4, PSV), Twisted Metal (PS3), Teslagrad (PS4, PS3), La-Mulana EX (PSV), Xeodrifter (PS4, PSV).

  • 12. 8. 2015 - Zítra od 17:30 mohou členové služby PS Plus vybrat jednu z PS4 her, jenž obdrží v příštím měsíci zdarma. Možnosti jsou - Zombie Vikings, Grow Home a Armello.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
27. února 2015
Recenze