Bude se prodávat Radeon 9900 s Half-Life 2?
zdroj: tisková zpráva

Bude se prodávat Radeon 9900 s Half-Life 2?

3. 8. 2003 21:21 | Hardware | autor: Redakce Games.cz |

Na webových stránkách německého Gamestaru se objevila informace, že budoucí nejvýkonnější grafická karta od kanadské ATi - Radeon 9900 - má být prodávána v jednom balení společně s FPS Half-Life 2.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Ovšem není jisté, jestli se bude jednat o plnou verzi hry nebo jen o OEM verzi nějakým způsobem ořezanou, jako bývá u podobných bundle zvykem. Dále je ve výše citované zprávě uvedeno, že Half-Life 2 by měl být kompletně hotov (gold) již 13. září tohoto roku. Z Valve nikdo tyto střípky nepotvrdil ani nevyvrátil, ale kolegové z německého GameStaru se obvykle nemýlí.

Kdyby se to ATi podařilo a Half-Life 2, jako jedna z nejočekávanějších her tohoto roku, by byl skutečně bundlován s Radeonem 9900, znamenalo by to pro firmu velký úspěch. Již dříve se ATi chlubila, že Half-Life 2 je přímo designován tak, aby vyhovoval grafickým kartám s čipy Radeon. Nicméně zlé jazyky tvrdily, že jde pouze o reklamní trik, protože podle dřívějších informací bylo přes 90 procent hry v uplynulých letech vyvíjeno na grafických kartách GeForce 3 a s ohledem na čipy nVidia. Nedávné oficiálně potvrzené zprávy o problémech s implementací antialiasingu na DX9.0 čipech od nVidie však tyto dohady z velké části vyvrátily.

cappy

Nejnovější články