Hearthstone: One Night in Karazhan

Hearthstone: One Night in Karazhan

Články

Fight Club #295 HD: Hráč z laboratoře

Po přestávce kvůli státnímu svátku v minulém týdnu a speciálním podcastu během festivalu Gamer Pie (záznam připravujeme) je redakce Games.cz zpět s klasickým podcastem Fight Club s pořadovým číslem 295. A také s hostem v podobě Ondřeje Hrabce – vědcem, který se na Pedagogické fakultě UK zabývá motivací hráčů, optimálním prožitkem při hraní nebo herním stylem u (polo)profesionálních hráčů. Právě těmito tématy se tedy Fight Club #295 zabýval především. Pavel, Aleš a Vašek ale rozebrali ještě několik dalších námětů.

GamesPlay: hrajeme Hearthstone adventure One Night in Karazhan

Karetní hru Hearthstone jsme naposledy naživo hráli v únoru 2015, což je dost dlouho na to, abychom si populární titul znovu připomněli. V mezičase totiž tvůrci z Blizzardu hru řadou zásahů výrazně pozměnili a hlavně rozšířili novým obsahem. Naposledy vydali další adventure s názvem One Night in Karazhan, a právě tu si dneska zahrajeme.

Nové rozšíření One Night in Karazhan pro Hearthstone vás zavede do Medivhovy věže

Staří bohové už jsou staří a tak je čas na novou krev, či maso do mlýnku. Hearthstone se 11. srpna dočká nového rozšíření, tentokrát zase typu Adventure. Jmenuje se One Night in Karazhan a odehrává se ve věží mága Medivha, kde se pořádá obrovská party. Ano, Hearthstone už se nestydí jasně říct, že si z Azerothu dělá legraci, nicméně stále je věrný jeho lore. A tak jednotlivá křídla rozšíření budou inspirována magickými proprietami z Medivhovy věže a některá budou kopírovat raidy z World of Warcraft.