Hellion

Hellion

Články

Vesmírný simulátor přežití Hellion čeká první nálož nového obsahu

První zprávy o vesmírném survivalu Hellion se objevili již v listopadu minulého roku, načež hře stačily pouhé čtyři měsíce, aby se objevila v předběžném přístupu na Steamu. Od té doby autoři ze Zero Gravity sice zásobí své fanoušky pravidelnými vývojářskými deníčky, ale kromě malých či větších záplat vlastně hru nijak zvlášť neobohatili po obsahové stránce. To se však změní již za pár dní s příchodem updatu 0.2.

Komplexní vesmírný survival Hellion spouští early access

Vesmírná survival simulace Hellion se nám přestavila už v říjnu minulého roku, ale teprve teď se do ní mohou pustit všichni případní zájemci. Hra totiž vyšla v rámci předběžného přístupu na Steamu, stojí 23 eur a už v rozpracované verzi můžete hrát buď sólo, spolupracovat s ostatními a nebo s nimi bojovat. Hellion je sice primárně o přežití v nehostinném vesmíru, ale nakonec budou vaším největším nepřítelem ostatní hráči.

Trailer na vesmírný simulátor Hellion předvádí, jak přežít v cizí sluneční soustavě

Multiplayerový vesmírný survival Hellion se aspoň pro půlku našeho výjezdního týmu stal překvapením letošního Gamescomu. Jakuba tenhle „totální vesmírný simulátor“ nakonec „ohromil“ natolik, že kvůli němu „prošvihl další schůzku.“ Ale dost citování! Je čas na vlastní slova při příležitosti vydání nového traileru, který detailně popisuje, co přesně budete muset udělat pro přežití.

Dojmy z hraní: Hellion je totální vesmírná simulace, která vyráží dech

Kdybych měl jmenovat jednu hru, o které jsem před Gamescomem nic nevěděl, a nakonec mě ohromila, vystřelím od boku název Hellion. Podle základních informací hra nepůsobí zvlášť zajímavě a leckoho může odradit už žánr. Hellion se prezentuje jako vesmírný sci-fi survival, i když si myslím, že správné označení by mělo znít „totální vesmírný simulátor.“