Hitman GO
Věková dostupnost

Hitman GO

Články

HádejHru: otestujte své znalosti série Hitman

Od chvíle, kdy jsme se probudili v podzemí sanatoria a zjišťovali, co jsme vlastně zač, uplynulo již mnoho let. Za tu dobu jsme viděli holohlavého agenta v několika hrách a dvou celovečerních filmech. Než se ale 47 dostal tam, kde je dnes, musel ujít dlouhou cestu. Všechny její zásadní momenty si teď můžete připomenout v kvízu, který vaše znalosti série Hitman pořádně prověří. Pamatujete si všechny kroky na jeho dlouhé cestě a nebo máte v paměti především poslední díly?

Best of 2014: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku

Vyhlášení nejlepších her roku 2014 podle názoru redakce opět vyvolalo diskusi a řadu čtenářů vedlo k zamyšlení, jaké tituly je vlastně minulý rok zaujaly či bavily nejvíce. Jde o nedílnou součást procesu sestavení a vyhlášení jakéhokoli žebříčku a jsme za debatu rádi. Abychom ale neprezentovali jednostranně pouze názor redakce, dali jsme prostřednictvím čtenářského hlasování možnost, abyste skupinově svůj názor vyjádřili i vy - čtenáři. A nyní vám nabízíme výsledky hlasování, do kterého se vás, stejně jako minule, zapojilo několik tisíc.

První DLC pro Hitman GO přináší nové úrovně i nepřátele a můžete ho získat i zdarma

Čekání na velkého Hitmana úspěšně zpříjemňuje mobilní Hitman GO. Povedená "desková" tahovka s agentem 47 v hlavní roli obsahuje v základní verzi spoustu úrovní, jejichž splnění pár hodin zabere. Jestli jste ale, stejně jako já, všechny úrovně projeli, jistě uvítáte update (či DLC) s novým obsahem i mechanikami, který už je dostupný pro iOS verzi a majitelé Android verze se ho dočkají velmi brzy.

Nová verze Google Play Games má zvýšit zapojení hráčů

Pokud něco hrajete na Androidu, asi jste přišli do styku s aplikací či platformou Google Play Games. Herní službu, která unifikuje věci jako online žebříčky, uložené pozice v cloudu, multiplayer a achievementy napříč všemi hrami, co ji podporují, spustil Google zhruba před rokem. Aktivně ji využívají stovky milionů uživatelů (zhusta je předinstalovaná v Android telefonech) a jen za posledních šest měsíců přibylo dalších 100 milionů nových hráčů. Z Google Play Games to dělá nejrychleji rostoucí mobilní herní službu vůbec. Přesto má ale Google Play Games k dokonalosti daleko a budoucí vylepšení služby byla předmětem jedné z částí hlavní přednášky během konference Google I/O 2014.

Bleskovky

  • 12. 10. 2022 - Studio Square Enix Montréal se po akvizici přejmenovává na Studio Onoma

  • 17. 7. 2015 - Square Enix s sebou na Gamesom 2015 přiveze Just Cause 3, Final Fantasy XV, Hitman GO, Deus Ex: Mankind Divided, Dragon Quest Heroes a Final Fantasy XIV: Heavensward.

  • 18. 2. 2015 - Aktuální Humble Bundle nabízí za Vámi zvolenou cenu Hitman: Absolution, Hitman GO a Supreme Commander 2. Pokud dáte více než 6,9$ získáte navíc Thief, Murdered: Soul Suspect a Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut. V případě příspěvku vyšším než 15$

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
8. května 2014
Recenze