Homefront

Homefront

Články

Za invazí do USA v Homefront: The Revolution stojí severokorejská verze Apple

Jak vlastně dokázala totalitní, vyhladovělá a po všech stránkách zaostalá země jako Severní Korea obsadit v Homefront: The Revolution USA, tedy jednu z technologických i vojenských supervelmocí?. Jak naznačuje nové video a stránky věnované historii této alternativní reality, mají v tom zase prsty velké korporace. 

K Vánocům předplatné Levelu nebo kolekci 15 čísel

Řešit vánoční dárky na poslední chvíli se nemusí vyplatit. V obchodech jsou větší fronty, zboží je probrané a internetové obchody nestíhají. My vám ale nabízíme jeden zaručený tip, který vám může letošní Vánoce zachránit.

Vychází LEVEL 234 s plnou hrou Homefront

LEVEL 234 oficiálně odstartoval nejrušnější období letošního roku a svou aktuální dostupností na stáncích (na Slovenku až v pondělí) po celé republice by měl sloužit jako důkaz, že se i v ČR dá herní magazín dělat trošku jinak. Tímto tématem se však zabývá úvodník nového Levelu. Následující řádky jsou od toho, abychom si řekli, čím se vás redakce snaží v Levelu 234 zaujmout.

THQ posouvá vydání South Park, Metro i Company of Heroes 2

South Park: The Stick of Truth, Metro: Last Light a Company of Heroes 2 vyjdou trošku později, než jste čekali, potažmo než bylo oznámeno. S touto zprávou, která nikdy nepotěší, přišlo vedení THQ v rámci zprávy o hospodaření firmy za druhý kvartál účetního roku. A protože čísly vás nudit opravdu nechci, a v případě THQ jde stejně o ztrátu, tak si rovnou řekněme, kdy můžeme jmenované hry nově očekávat, ale hlavně, proč bylo jejich vydání šoupnuto do dáli.

„Homefront chtěl vyzvat CoD a to není jen tak“, dí Pitchford

I když má momentálně Randy Pitchford z GearBoxu na starosti hlavně Borderlands 2 a její hladké vydání (opravdu jste už viděli In the Jungle trailer?), když se novinář optá na nedávno diskutovaný neblahý osud Kaos Studios a dobrého, leč ne dost dobrého Homefrontu, nebojí se odpovědět.

Bleskovky

  • 8. 12. 2017 - Do zítřejších 19:00 nabízí Humble Bundle zdarma ke stažení hru Homefront.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
22. března 2011
Recenze