Medal of Honor: Warfighter

Medal of Honor: Warfighter

Články

Návody, češtiny a wallpapery z ABCgames

Čeština ne loňskou střílečku Medal of Honor: Warfighter a návody na Chrome: SpecForce nebo F.E.A.R. 2: Reborn tvoří jen malou část z materiálů, které v uplynulých dnech přibyly v databází ABCgames. Najdete mezi nimi i wallpapery ještě stále smrdící barvou z grafikova Photoshopu, trainery pro nejnovější hry a tak dále. Kompletní výpis najdete po rozkliku nebo rovnou na webu ABCgames.

John Riccitiello: odkaz velkého solitéra

Šéfové velkých herních firem nemají snadný život. Na rozdíl od svých kolegů ve většině jiných oblastí (nebo vy snad znáte jména šéfů Warner Bros., Universalu nebo Coca-Coly?) jsou poměrně dost vidět a herní komunita jim dává neustále jasně najevo, o jak neschopné lemply jde. V situaci, kdy vás řada vašich informovaných zákazníků osobně nenávidí, a která samozřejmě není záviděníhodná, pak musíte denně rozhodovat o tom, za co vás budou akcionáři, novináři a hráči plísnit příště. Odcházející CEO Electronic Arts John Riccitiello byl v tomto směru, společně s Bobem Kotickem z Activision-Blizzard a Yvesem Guillemotem z Ubisoftu, doslova v první linii. A šest let trvající boj nakonec včera vzdal.

EA: Nezdar Medal of Honor není problém žánru, ale provedení

Nedávno přiznaný neúspěch střílečky Medal of Honor: Warfighter a deklarovaný záměr poslat na to konto celou značku do důchodu či na odpočinek, nebyl překvapením. Ne pro ty, co vedou v patrnosti historii MoH série a moc dobře ví, že po skvělém a přelomovém dílu Allied Assault, už pak následovala jen řada více či méně povedených pokusů o restart, reboot nebo navázání na úspěchy dávno minulé. Zkrátka a dobře, MoH série s každou další hrou ukazuje, že svůj vrchol komerční i kvalitativní už má tak nějak za sebou.

Medal of Honor neuspěla, EA posílá značku na odpočinek

Jak je firemní ekonomika náročná a zisk není čistý výdělek, si můžete lehce prohlédnout na příkladu Electronic Arts v uplynulém čtvrtletí. Prodeje firmy během něj byly o 205 milionů dolarů nižší, než rok předtím. Jenže celkový výdělek nebyl tak katastrofální, primárně díky digitální distribuci a snížení nákladů na produkci, které činily "jen" 45 milionů dolarů. Celkově platí, že na propadu příjmů se nejvíce podepsal pokles prodejů krabicových her. Zároveň ale EA konstantně narůstají zisky z digitální distribuce a mobilních her, které zvyšují celkový zisk.

Předvánoční slevy her od EA na Shop.Games.cz

Pokud nepatříte mezi skupinu lidí, která vánoční svátky začíná řešit s půlročním předstihem, je velmi pravděpodobné, že se právě nyní rozmýšlíte nad tím, jak obdarovat své nejbližší okolí. Na Shop.Games.cz pro vás máme několik zajímavých tipů, mezi které patří, vedle nově spuštěné sekce věnované konzoli Wii U, i série mohutných slev letošních her od EA. Jejich výpis najdete níže a myslete na to, že slevy platí opravdu jen do Vánoc!

Sedm členů Navy SEALs potrestáno za práci na MoH: Warfighter

Medal of Honor: Warfighter začíná tak trochu vypadat jako projekt, který uřkla zlá herní čarodějnice.

Bleskovky

  • 31. 12. 2015 - Členové PS Plus programu obdrží 5. ledna zdarma hry Hardware: Rivals (PS4), Grim Fandango Remastered (PS4), Dragon Age: Origins (PS3), Medal of Honor: Warfighter (PS3), Nihilumbra (PSV) a Legends of War: Patton (PSV).

Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
29. října 2012
Recenze