Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Věková dostupnost

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Články

Steam se proměnil v nadmíru útulnou chaloupku slev

Vánoce, to je stromeček, cukroví, Ježíšek a samozřejmě taky zimní slevy na Steamu. Ekonomická složka karetních her sice Valve moc nejde, se svými sezónními výprodeji si nicméně dává záležet vždycky. Letos na vás kromě oblíbených herních slev čeká i chaloupka plná překvapení, kde můžete dostat nějaké ty ozdůbky na profil.

Spekulace: Hideo Kojima odejde po dokončení Metal Gear Solid V z Konami

Buď jde o velmi sofistikovanou přípravu na blížící se apríl, nebo se v Konami a v Kojima Productions děje něco nepěkného. Včera se začaly objevovat první neoficiální zprávy o tom, že po dokončení Metal Gear Solid V: The Phantom Pain odejde z Konami Hideo Kojima a skupina jeho nejzkušenějších kolegů. Podle nejmenovaného zdroje GameSpotu by měl mít Kojima a spol. odstřižené telefony a zablokovaný přístup k emailům i firemnímu internetu. Údajně jde o výsledek interního boje o moc mezi Kojima Productions a Konami, přičemž vydavatel prý přistoupil k takto radikálním opatřením.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vychází 1. záři, PC verze o dva týdny později

Jak jsme avizovali již včera, tak se také stalo. Nad japonským internetem se stahují mračna a tamní síť kolabuje - Hideo Kojima oznamuje datum vydání Metal Gear Solid V: The Phatom Pain. To je skutečně stanoveno na 1. září, ale vedle toho se také dozvídáme to, že PC verze na sebe naštěstí nenechá příliš dlouho čekat a všichni PC hraní chtiví hráči se budou moci vrhnout do dalšího Metal Gearu o pouhé dva týdny později.

Přehled lednových recenzí na Games.cz

První měsíc roku za námi, což je ideální příležitost ohlédnout se za tím, co jsme tento měsíc na Games.cz recenzovali, a jak nás ten či onen titul zaujal. Tradiční povánoční sucho se letos nekonalo a byť se leden nedá v žádném případě srovnávat s neuvěřitelně nabitým podzimem, bylo i přesto do čeho píchnout a co hrát. V průběhu ledna jsme nakonec recenzovali patnáct her napříč všemi žánry a čerstvě skončené vánoční sezóně navzdory se mezi nimi nachází hry původu nezávislého, ale též "velké" hry od renomovaných studií.

First-person mod mění Metal Gear Solid V: Ground Zeroes na solidní střílečku

Poté, co se povedený stealthový prolog Metal Gear Solid V: Ground Zeroes vyšel i na PC (viz recenzi), bylo jen otázkou času, kdy se jej zmocní modderská komunita a něco zajímavého vytvoří. Takže si nyní můžete stáhnout mod, který umožňuje hrát tradiční third-person akci z pohledu první osoby. A světe div se, funguje to a dobře!

Bleskovky

  • 1. 4. 2021 - Autor hudby k Death Stranding a Metal Gear Solid V odchází z Kojima Productions

  • 25. 9. 2015 - Členové Xbox Live Gold programu získají v říjnu 2015 zdarma Xbox One tituly Valiant Hearts: The Great War a první sérii The Walking Dead. Majitelé X360 obdrží Metal Gear Solid V: Ground Zeroes a taktéž první sérii The Walking Dead.

  • 29. 7. 2015 - Členové Xbox Live Gold programu získají v srpnu 2015 zdarma Xbox One tituly Metal Gear Solid V: Ground Zeroes a How to Survive: Storm Warning Edition. Majitelé X360 obdrží Metro 2033 a Metro: Last Light.

  • 28. 5. 2015 - Členové PS Plus programu obdrží 3. června zdarma hry Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (PS4), Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition (PS4), Call of Juarez: Gunslinger (PS3), Cloudberry Kingdom (PS3), Futuridium (PS4 / PSV) a Super Exploding Zoo (PS4 /

  • 11. 3. 2015 - Konami přiblížilo možnosti přenosu uložených pozic z jednotlivých platformových verzí Metal Gear Solid V: Ground Zeroes do Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

  • 19. 2. 2015 - Spekulace: Japonský dashboard X360 odhaluje nové DLC ke hře Metal Gear Solid V: Ground Zeroes.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Hodnocení čtenářů:
70/100
Datum recenze:
4. dubna 2014
Recenze
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
7. ledna 2015
Recenze