Metal Gear Solid: Peace Walker

Metal Gear Solid: Peace Walker

Články

Američané se dočkají Metal Gear Solid: The Legacy Collection

Pokud jste fandy Metal Gear Solid a chtěli byste jej mít k jeho pětadvacátým narozeninám v nějakém uceleném balení, začněte buď závidět hráčům v Severní a Jižní Americe, nebo se raději podívejte po nějakých prodejcích v těchto končinách. Pro tyto regiony a žádné jiné (alespoň zatím) byla ohlášena mohutná kolekce her z universa Metal Gear, která nese název Metal Gear Solid: The Legacy Collection.

Vrací se ve Phantom Pain Naked Snake?

Asi se shodneme na tom, že trailer z Phantom Pain byl působivý a pěkný. Nicméně, otázkou nyní je, jak moc je propojen s Kojimou a Metal Gear Solidem. Celá série Metal Gear už má kánon, který by vydal na několik románů, a tak je na jednu stranu s čím pracovat a na druhou člověk stráví studováním všech těch Snakeů a Bossů doslova hodiny.

Kojima o remaku Metal Gear a novém enginu

Hideo Kojima se na oficiálním PlayStation Blogu rozhovořil o změnách, které čekají vznikající port Metal Gear Solid: Peace Walker z původní konzole PSP na PlayStation 3. "PSP má méně tlačítek než ovladač pro PlayStation 3, takže ovládání hry bylo svým způsobem omezené. Když teď vezmete do ruky DualShock 3, uvědomíte si, o kolik se Peace Walker hraje příjemněji, o detailech jako je vibrování ovladače nemluvě," napsal Kojima.

První záběry z hraní Metal Gear Solid: Peace Walker

Konami vydalo první záběřy z Metal Gear Solid: Peace Walker HD neboli chystaného remaku této...

Konami ohlásilo HD edice Metal Gear Solid a Zone of the Enders

Velmi příjemné zprávy oznámilo Konami na své tiskové konferenci. Na PS3 i X360 se vrátí...

Bleskovky

  • 15. 3. 2018 - Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One přibyly tituly Ghost Recon: Future Soldier, Metal Gear Solid Peace Walker HD Edition a Axel & Pixel.