Need for Speed

Need for Speed

Články

Nový díl Need for Speed si zahrajete ještě letos

Vývojáři ze studia Ghost Games se včera přihlásili o slovo, čímž oddechová pauza pro Need for Speed pomalu končí. Právě Ghost Games mají na svědomí poslední dvě hry série a jsou to oni, kteří se letos pokusí postavit přes dvacet let starou značku proti novodobé konkurenci v čele s Forza Horizon. Nový díl Need For Speed ještě nemá datum vydání ani jméno, ale pár detailů tvůrci ven přeci jen pustili.

PC verze Need for Speed vyjde i s manuálním řazením v polovině března

Čtyři měsíce museli hráči čekat na PC verzi závodní arkády Need for Speed, která nakonec vyjde 17. března. Uživatelé placené služby Origin Access, která je už nějaký den dostupná i v ČR a SR, si ale mohou NfS zahrát už 10. října. A co na ně vlastně v PC verzi čeká?

Veškerý nový obsah pro Need for Speed bude k dispozici zdarma

Názory na nedávno vydaný závodní titul Need for Speed se člověk od člověka liší zejména s ohledem na náklonnost či oblibu undergroundové závodní kultury ve stylu filmové série Rychle a Zběsile. Přesto se obecné hodnocení pohybuje ve vyšších sférách desetibodové stupnice, třeba Honza dal hře sedmičku, což spíše značí, že se tento skoro-restart značky v zásadě povedl a daroval značce šanci na další budoucnost. Jestli tvůrci z Ghost Games na popud EA najedou na starý model a budou vydávat nový díl rok co rok, ukáží další měsíce. Jisté je, že hodlají hru podporovat novým obsahem, jak je obecným zvykem, za který si prý od hráčů nevezmou ani korunu.

Beta Need for Speed nabídla zábavné arkádové závodění a problematickou online složku

S kvalitou série Need for Speed nejsem příliš spokojený už od dob Porsche Unleashed navzdory opětovným pokusům o restart, mezi něž patří i nový díl, který na konzolích vychází už příští týden. Jestli se mají příznivci Undeground dílů nač těšit, se brzy dozvíte z recenze. Leccos ovšem naznačila už uzavřená beta, kterou jsem si nedávno vyzkoušel.

Nová upoutávka na Need for Speed klade důraz na auta i jezdce

Need for Speed se po roční pauze vrací na pulty obchodů. K tomuto návratu dojde už za pár dnů, což se nám snaží připomenout aktuální nejnovější trailer. Ten vás uvede do města Ventura Bay, ve kterém vládnou peníze, ale nejdůležitější měnou na drsných ulicích je právě reputace. K obojímu přijdete skrze plnění různých událostí a výzev a za peníze si budete moct vyladit jakýkoliv vůz k obrazu svému.

Bleskovky

  • 4. 10. 2022 - EA láká na nové Need for Speed

  • 25. 8. 2020 - EA přidalo přes 1000 achievementů ke svým hrám na Steamu

  • 31. 7. 2019 - EA bude na Gamescomu ukazovat nový titul ze série Need for Speed.

  • 8. 7. 2016 - Do trezoru (The Vault) aplikace EA Access zamíří 12. července Xbox One verze hry Need for Speed a Unravel, 30. srpna přibude Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2.

  • 14. 3. 2016 - Video: Grafické porovnání PC, PS4 a Xbox One verze Need for Speed.

  • 19. 2. 2016 - Minimální a doporučené systémové požadavky PC verze Need for Speed odhaleny.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Hodnocení čtenářů:
60/100
Datum recenze:
3. listopadu 2015
Recenze
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
21. března 2016
Recenze