NHL 12
Věková dostupnost

NHL 12

Články

Velké slevy her od EA na Den dětí!

S blížícím se Dnem dětí (1. června) připravili Electronic Arts speciální slevy na vybrané tituly. Všechny je pochopitelně najdete i na Shop.Games.cz a využít je můžete i pokud už věkově mezi děti nepatříte. Nabídka platí jen do vyprodání zásob a časově je omezena do 3. 6. 2012.

Slevy zimních hitů od EA na Shop.Games.cz!

Jedna slevová akce na Shop.Games.cz včera skončila, dnes začínáme s další. Opět jde o tituly od Electronic Arts, tentokrát je ovšem vše o něco atraktivnější tím, že se slevy týkají předvánočních hitů této firmy. Konkrétně došlo k radikálnímu snížení cen u PC i konzolových verzí Battlefield 3, FIFA 12, Need for Speed: The RUN a NHL 12. Akce platí pouze do neděle 29. ledna, nebo do vyprodání zásob.

Best of 2011: Nejlepší sportovní hra

Se sportovními hrami je to podobné, jako se simulátory – vychází jich poměrně málo. Možná vám to tak nepřipadá, ale jsou totiž náročné na produkci. Musíte mí propracovanou AI a animace, co nejlepší grafiku, a když šaháte do herních mechanismů ve snaze nabídnout realistickou hratelnost tak, aby ale byla pořád zábavná, tak nikdy dopředu nevíte, jaký to bude mít efekt. Naštěstí se nám letos sešlo hned několik her, které všechno výše uvedené zvládly na výbornou. O to více se tomu divíme, když se až na jednu výjimku jedná o série, které produkují nové tituly každý rok. Jak zvládají vývojáři během tak krátké doby inovovat, abychom neměli pocit, že to je jenom tiskovou zprávou glorifikovaný update, to prostě jen tak nepochopíme. Jisté tušíte, o kterých hrách je řeč. Pojďme si však to nejlepší ze sportovních her za rok 2011 představit konkrétně, slovem vás bude provázet garant této kategorie naší série Best of 2011 článků, Petr Poláček.

Velké předvánoční slevy Battlefield 3, FIFA 12, NHL 12 a další!

Na Shop.Games.cz se nesnažíme zaujmout jen hodnotnými bonusy k předobjednávkám, ale samozřejmě i co nejnižšími cenami. A předvánoční období je pro speciální cenové akce jako dělané - počínaje dneškem, až do Štědrého dne, tedy do 24. prosince, platí na Shop.Games.cz následující atraktivní ceny:

Přijďte za námi na videoherní výstavu EA Gameshow 2011

Letošní podzim je z hráčského hlediska opravdu rušný a z velké části se na tom podílí svými tituly i Electronic Arts, která už vydala, potažmo teprve vydá několik velmi očekávaných titulů. Pokud si je (zejména ty ještě nevydané!) chcete vyzkoušet na vlastní ruce a oči, nechte se pozvat na herní výstavu EA Gameshow 2011, která se od 11:00 do 23:30 bude konat 8. října v pražském klubu SaSaZu.

NHL 12 slaví rekordní prodeje a expanduje na Facebook

Tohle není komerční sdělení, nýbrž velmi pozitivní zpráva o tom, jak mohou i dlouhá léta...
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
9. září 2011
Recenze