NHL 17
Věková dostupnost

NHL 17

Články

Best of 2016: Nejlepší sportovní hra

Pět her s číslovkami v názvu znamená jediné - na řadě je kategorie sportovních her. Loňský rok se nesl v nadvládě čutálistů, protože do nominace se dostaly hned 3 fotbalové hry. To víte, my bychom do výběru ve jménu rozmanitosti rádi zařadili nějaký nohejbal, jenže vývojáři sportovních her se vesměs pohybují v bezpečných kolejích zavedených sérií, a na nějaké velké experimentování nemají ani pomyšlení. Což samozřejmě neznamená, že letošní várka není kvalitní, protože to ona zase je. Svědčí o tom i fakt, že úplně všechny nominované hry od nás loni dostaly osmičkové hodnocení. Tak se pojďme podívat, která z nich si dokráčela pro mistrovský titul. 

Souhrn recenzí - NHL 17, Obduction, Mother Russia Bleeds a další

Podzimní blockbustery jsou za dveřmi, neznamená to ale, že v uplynulých dnech nevycházely zajímavé tituly. Ne ze všech se vyklubaly i tituly kvalitní, ale i jedna dobrá hra týdně je úspěch. Podívejte se na výpis recenzí za poslední týden, třeba vám něco zajímavého uniklo. :)

Tváří letošního ročníku NHL 17 bude útočník St. Louis Vladimir Tarasenko

Vítězem fanouškovského hlasování o tom, kdo se stane tváří letošního ročníku NHL je útočník St. Louis Blues Vladimir Tarasenko. Přes Twitter a stránky NHL se hlasování zúčastnilo šest milionů hráčů. Společně s tím EA Sports oznámili, že si hru budete moci vyzkoušet v rámci otevřené bety, do níž se můžete registrovat na této stránce.

NHL 17 nabídne boj o Světový pohár, draftovací mód i kontrolu nad celým klubem

Další rok, další NHL a opět jen pro PlayStation 4 a Xbox One. Letošní ročník s číslovkou 17 představuje řadu novinek, které jdou za tradiční, každoroční konstatování „vše bude propracovanější a autentičtější.“ Poprvé v historii NHL od Electronic Arts totiž dostanete možnost zahrát si Světový pohár v ledním hokeji. Je to logické rozšíření, protože pohár organizuje NHL, a hraje se podle jejích pravidel. Dočkáte se oficiálních soupisek a dresů národních týmů včetně reprezentace ČR.

Hokejistu na přebal NHL 17 vybere veřejnost, v osmičce nominovaných je i Jakub Voráček

Ne, PC verze NHL nevyjde ani letos. A když máme automatický dotaz za sebou s tím, můžete se soustředit na volbu hráče, který se objeví na přebalu NHL 17 na celém světě. Jágr v nabídce není, ale Jakub Voráček z týmu Flyers ano - společně s Jágrovým parťákem Barkovem z Floridy, supertalentem Connorem McDavidem z týmu Oilers nebo Anze Kopitarem z kádru Kings. Každý z osmi hráčů v nabídce reprezentuje jednu zemi či tým (ČR, Finsko, Rusko, tým Evropy), který bude startovat na Světovém poháru v září tohoto roku, kdy zjevně vyjde na Xbox One a PS4 i hra samotná. Lepší marketingovou podporu NHL 2017 si v EA snad ani nemohli přát. Co ale můžeme od letošního ročníku jediného virtuálního hokeje čekat?
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
15. září 2016
Recenze