Imperium Galactica III = Galaxy Andromeda
zdroj: tisková zpráva

Imperium Galactica III = Galaxy Andromeda

28. 3. 2003 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Imperium Galactica III nás během svého vývoje překvapila již mnohokrát.

Na četná odkládání jejího vydání, změny ve vývojářském týmu a v neposlední řadě i různé předělávky v oblasti žánru jsme si již zvykli, nyní vše ale ještě dovršila kompletní proměna názvu. Od teď titul spatříte pouze pod označením Galaxy Andromeda, neboť práva na Imperium Galactica patří vydavateli prvních dvou dílů z Infogrames. S tím pochopitelně došlo i k přepracování loga hry a oficiálních stránek.

Abychom to tedy shrnuli, Galaxy Andromeda je vyvíjena společností Mithis Games, jejíž sídlo se nachází v Budapešti, v Maďarsku. Někteří členové tohoto týmu předtím pracovali v Philos Labs a ještě před odtržením se na vývoji podíleli pod touto hlavičkou. Podle nového konceptu bude Galaxy Andromeda real-timovou strategií. Že jde o sci-fi asi není třeba nijak zdůrazňovat, sám název, ať už byl jakýkoliv to značí dost jasně. Hráč získá roli velitele hvězdné flotily a v rámci jedné mega-kampaně složené asi z deseti epizod a 30 misí, se setká se šesti různými mimozemskými rasami, a to jak v míru, tak v boji. Vesmír hry čítá zhruba stovku planet náležejících k dvaceti slunečním soustavám.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Galaxy Andromeda bude obsahovat 30 mimozemských korábů, více než 200 různých typů zbraní a okolo padesátky postav mimozemšťanů a lidí. Hra poběží na úplně nové grafickém 3D enginu, podporujícím spoustu nových, fantastických efektů. Díky tomuto pohonu se můžete těšit také na působivé vesmírné boje probíhající v reálném čase a ve strhující filmové kvalitě. Nejen bojem živ je člověk a tak bude třeba dbát i na řadu dalších věcí a schopně hospodařit se zdroji, vyvíjet nové technologie, stavět další vesmírné koráby, apod. Galaxy Andromeda by neměla být ošizena ani o multiplayer.

Titul vyjde prostřednictvím společnosti CDV, a to ve minimálně třech jazykových mutacích - anglické, německé a francouzské. Další lokalizace jsou nyní předmětem jednání. Co se data vydání týče, nic přesnějšího, než druhou polovinu tohoto roku vám sdělit nedokážeme. Nicméně na květen, tedy zřejmě na období okolo výstavy E3, bylo přislíbeno hratelné demo.
zdroj: PR

korg

Nejnovější články