Vivisector: Creatures of Dr. Moreau info
zdroj: tisková zpráva

Vivisector: Creatures of Dr. Moreau info

27. 12. 2001 21:58 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po několika letech, které firma Action Forms věnovala vývoji "loveckých" her, se konečně uchýlila ke změně a oznámila svůj nový titul řadící se spíše nezi 3D akční gamesy, s názvem Vivisector: Creatures of Dr.

Moreau. Pokud se Vám zdá jméno v názvu povědomé, pak se sluší dodat, že je hra inspirována románem od H.G. Wellse - Island of Dr. Moreau, který se stal předlohou i pro stejnojmenný film. V něm šlo stručně o to, že Dr. Moreau byl šílený vědec zabývající se genetikou a na svém tajemném ostrově prováděl různé zakázané experimenty s hormony, jež aplikoval svým lidským zajatcům, kteří se pak měnili na zvířata.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Vivisector bude mít složitou zápletku, ale především se prý setkáte s hustou akcí. Hra je postavena na vlastním AtmosFear enginu, který Vás provede jak rozsáhlou krajinou (několik ostrovů a různé klimatické zóny), ale také vnitřními prostory budov. Na své dobrodružné cestě se setkáte s takovými nepřáteli, jaké jste ještě neviděli. Zanedlouho by měl být vydán také první veřejný test. Máte-li tedy chuť a čas, mrkněte na několik prvních obrázků, které Vám dnes k této hře nabízíme.
zdroj: ShackNews Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články