Off-Peak

Off-Peak

Články

Herní pořad Games TV vyráží na surreálný Blízký východ i do šíleného JRPG

Některé hry jsou prostě... jiné. Třeba ty od skotského vývojáře Jacka King-Spoonera, jehož plastelínová novinka Dujanah je temným protipólem ke komediálnímu Neverhoodu. Kromě ní se pak v novém dílu našeho herního pořadu podíváme na jedno bizarní vlakové nádraží a svezeme se také psychedelickým autobusem.

Best of 2015: Nejlepší soundtrack

Basa tvrdí muziku, muzika tvrdí hry! Ať už si potrpíte na epické orchestrální burácení nebo naopak lo-fi čarování s květináči petúnií namísto bubnů, šíře soudobé herní nabídky zaručuje i široké spektrum hudby, ze kterého přecházejí nikoli oči, ale uši. Co v nich nejvíce utkvělo nám?

Freeware tipy: úprk před sci-fi slizem, noční můra z nádraží a simulátor stopaře i novináře

Pokud máte zrovna dneska hluboko do kapsy, že i jednodolarové tituly jsou pro vás moc drahé, nebo máte jen chuť na experiment, máme pro vás pětici zajímavých freewarovek. Najdete mezi nimi tituly pro většinového hráče, něco pro milovníky umělecké pozéřiny, zahrajte si experimentální simulátor novinařiny, neméně prapodivnou simulaci stopování nebo adventuru, která vypadá jako levoboček smysl postrádajícího, leč absurdně vtipného Jazzpunku. Račte si z nabídky vybrat sami.