Old Time Hockey

Old Time Hockey

Články

Nový díl pořadu Games TV testuje NHL 18 a hokejovou PC scénu

Zatímco majitelé konzolí mohou plnými doušky užívat nový a povedený ročník nekonečné série NHL, na počítačích jsme zase ostrouhali. Nebo snad existuje nějaká moderní alternativa hokeje od EA Sports? V novém dílu našeho herního pořadu se dozvíte hned o dvou!

Připravte si hokejky, arkádové retro Old Time Hockey vpadne na led koncem března

Série NHL od EA moc velkou konkurenci nemá a alternativ bychom také mnoho nenašli. Ani jedním nemá být Old Time Hockey, kde sice půjde o hokej, ale ve velmi odlišném duchu než jaký nám každý rok prezentuje EA. Old Time Hockey se zaměří jen a pouze na 70. léta a styl hry, který se nese ve stylu arkádového akčního hokeje. Takže žádná simulace, ale pokřikování s kamarádem při bizarní řežbě na ledě. Navíc, vydání je za rohem. už 28. března hra vyjde na PC a PlayStation 4.

Arkádová Old Time Hockey chce vrátit časy Blades of Steel

Pokud trpíte absencí nových hokejových her na PC, možná vám nabídne řešení Old Time Hockey. I když asi ne úplně také, jaké byste si představovali… Ostatně, jak naznačuje název, nepůjde zrovna o simulaci moderního hokeje. Rozhodně to nebude simulace a hokej to nebude moderní ani ve smyslu dobového zasazení, ani samotné hratelnosti. Tvůrci totiž pokukují po časech arkádových bitev na ledě, časech NHL 94 a nebo Blades of Steel.
Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
6. dubna 2017
Recenze