Overlord

Overlord

Články

Overlord: Fellowship of Evil je pokus o kooperativní akci s humorem původních her

Video, rekapitulující dosavadní události v sérii Overlord, naznačilo, že další díl nabídne kooperaci a zřejmě nepůjde o pokračování v pravém slova smyslu. A představení hry prostřednictvím dvojice videí, obrázků a informací zmíněný závěr několikrát podtrhuje. Pro mně bohužel (zatím), pro jiné bohudík. Záleží na přístupu k původní dvojici Overlord her, potažmo na oblibě kooperativních akčních her. Overlord: Fellowship of Evil je totiž v prvé řadě kooperativní akce s lehkými RPG prvky, kterou s původními hrami spojuje jen humor a scénář z pera a hlavy Rhianny Pratchettové. Asi je vám tedy jasné, že bych mnohem raději viděl Overlord III od tvůrců z Triumph Studios, ale odepisovat pokus přímo od Codemasters rozhodně nehodlám. Digitálně distribuovaná kooperativní akce by totiž mohla umést cestičku pro další regulérní díl, když se povede.

Vtipné video naznačuje, že brzy přijde třetí Overlord a rovnou se čtveřicí „hrdinů“

Zdá se, že všichni milovníci zla, padouchů a skřetů mohou začít, samozřejmě patřičně zvrhle, jásat. Na oficiálním (a novém) Youtube účtu série Overlord se totiž objevilo video, které vtipným způsobem shrnuje děj předchozích dvou her a končí s všeříkajícím prohlášením, že zlo musí dostat novou tvář. Respektive čtyři tváře, které symbolizují kvarteto nových vládců zla, za něž asi půjde v třetím dílu Overlord hrát.

K Vánocům předplatné Levelu nebo kolekci 15 čísel

Řešit vánoční dárky na poslední chvíli se nemusí vyplatit. V obchodech jsou větší fronty, zboží je probrané a internetové obchody nestíhají. My vám ale nabízíme jeden zaručený tip, který vám může letošní Vánoce zachránit.

LEVEL 242 řeší dívčí válku, rozebírá free to play a rozdává oba díly Overlorda

Na stáncích, v supermarketech, na čerpacích stanicích, na nádražích, v herních obchodech JRC i Brloh, ale i v digitálních prodejnách Publero a Floowie. Tam všude už v tuto chvíli seženete za 99 korun, respektive 79 korun v e-verzi, nový LEVEL 242, který obálkou s atmosférickým artworkem z Child of Light uvozuje nejen recenzi této zajímavé hry, ale i jedno z hlavních témat tohoto čísla - herní „dívčí válku”. Jako plnou hru, respektive plné hry, vám pak tento měsíc přinášíme oba dva díly vtipné akční série Overlord - včetně datadisku k prvnímu dílu. Všechno samozřejmě v digitální verzi pro Steam.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
1. července 2007
Recenze