Český veletrh For Games představí tunu skvělých her
zdroj: tisková zpráva

Český veletrh For Games představí tunu skvělých her

25. 9. 2012 18:59 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Už pozítří začne veletrh, který dokazuje, že hry skutečně již dávno nejsou okrajovou...

Už pozítří začne veletrh, který dokazuje, že hry skutečně již dávno nejsou okrajovou záležitostí – a to ani v České republice. Na výstavišti PVA Expo Praha v Letňanech začne veletrh For Games, veletrh videoher a interaktivní zábavy, který probíhá pod záštitou Asociace herního průmyslu ČR a SR. Veletrh bude probíhat od čtvrtka do neděle a nachystal si na vás opravdu výjimečnou sbírku her, které si budete moci prohlédnout a vyzkoušet.


Velmi atraktivně zní možnost osahat si Wii U, samozřejmě i s hrami jako je Assassin’s Creed III, Nintendo Land, Pikmin 3, New Super Mario Bros U, Rayman Legends a samozřejmě hardcore survival horor ZombiU. Nintendo samozřejmě bude mít i 3DS a 3DS XL s řadou nových titulů. Ovšem Nintendem celá armáda her teprve začíná svůj pochod na Prahu.

Electronic Arts nabídne možnost zahrát si NHL 13, FIFA 13, s velkým předstihem Crysis 3, Medal Of Honor: Warfighter či Need For Speed Most Wanted. FIFA 13 se dočká v pátek ve 14 hodin křtu, o který se postarají i hvězdy Sparty a Slavie, které tak učiní jako virtuální předehrávku reálného derby, které se koná v sobotu.

Microsoft dorazí s X360 a Kinectem. Poprvé si půjde osahat Fable: The Journey a posoudit, zda Lionhead nekecá ohledně toho, že jde o tradiční hru, jen s Kinectem, projedete Forza Horizon nebo taneční hit Dance Central 3. K dispozici bude ale mnoho dalších titulů plus možnost vyfotit se se svými oblíbenými hrdiny.


Sony přijede se svými novinkami na PS3 i PS Vita. Objeví se hodně propagovaný Wonderbook: Book of Spells, závodní LittleBigPlanet Karting, skvěle vypadající Ratchet & Clank: QForce, PlayStation All-Stars: Battle Royale, Sports Champions 2 nebo DanceStar Party 2.

Samostatnou expozici bude mít Playman, v jehož stánku si budete moci zahrát Assassin’s Creed III, o jehož atraktivitě není třeba diskutovat, hudební Rocksmith a samozřejmě i lehce psychotickou střílečku Far Cry 3 a to včetně multiplayeru pro 12 hráčů.


For Games 2012 nabídne i bohatý doprovodný program, v jehož rámci se odehrají desítky turnajů v různých hrách. V sobotu v jednu hodinu odpoledne se bude konat Re-Play Fan Day, kde se budou moci návštěvníci setkat s moderátory a zasoutěžit si v F1 2012 v ovladači Playseat. Ten samý den odpoledne se objeví i herec Jiří Mádl, který si s návštěvníky zahraje DanceStar Party 2.

Další detaily ohledně veletrhu najdete na oficiálních stránkách. Každopádně, máte-li volný alespoň den, vyrazte do Prahy a ponořte se do záplavy her a podobně naladěných fanoušků.

Nejnovější články