Datadisk Fractured Worlds pro diablovku Victor Vran zvýší maximální level
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Fractured Worlds pro diablovku Victor Vran zvýší maximální level

11. 3. 2017 8:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Než (a pokud vůbec) se povedená diablovka Victor Vran dočká regulérního pokračování, rozšíří ji datadisk. Ten ponese název Fractured Worlds a s novou příběhovou kampaní ještě letos na jaře. Hlavním tahákem datadisku bude nová příběhová kampaň, ale tvůrci z Haemimont Games mysleli i na ostatní prvky a hry a nebáli se menších změn.

Victor Vran: Fractured Worlds vás zavede na místo, jehož existenci má na svědomí kolize několika "rozlomených světů". Vy se tam musíte pokusit dát dohromady astroláb a s jeho pomocí změnit titulnímu hrdinovi osud. O příběh jde ale v podobných hrách ale až v druhé řadě, a tak se můžete těšit především na čtyři nové, každý den znovu náhodně generované, dungeony.

Znovuhratelnost by měl podpořit i speciální dungeon Fracture. Ten má být nekonečný a plný nových výzev. Datadisk také zvedne maximální možnou dosažitelnou úroveň z 50 na 60, přidá dodatečný slot pro Destiny Card a představí nový typ předmětu: Talismany. Ty mění bojové schopnosti i vzhled hlavního hrdiny a můžete je dokonce i craftovat.

zdroj: tisková zpráva

Samozřejmostí jsou pak noví nepřátelé a podpora kooperativního režimu. Victor Vran: Fractured Worlds bude také součástí kompletní edice Victor Vran: Overkill Edition, kde vedle základní hry najdete také metalové DLC Motörhead: Through the Ages.

Victor Vran: Fractured Worlds vyjde souběžně s Overkill Edition a byť přesné datum vydání ještě neznáme, minimálně podle přiloženého traileru by to mělo být někdy na jaře letošního roku. U platforem vás také žádné překvapení nečeká: počítá se s PC, PlayStationem 4 a Xboxem One.

Nejnovější články