Elder Scrolls V: Skyrim DLC jako první na Xbox 360
zdroj: tisková zpráva

Elder Scrolls V: Skyrim DLC jako první na Xbox 360

26. 8. 2011 17:37 | Novinky | autor: levis |

Microsoft oznámil, že veškerý stažitelný obsah pro Elder Scrolls V: Skyrim bude vycházet nejprve na Xbox Live. Teprve po třiceti dnech zamíří na PC a PlayStation 3. Konkrétní stažitelné přídavky zatím představené nebyly, koneckonců plná verze hry vychází až 11. listopadu.

Přístup sám o sobě ovšem nový není - Bethesda měla podobnou Xbox dohodu zajištěnou třeba pro Fallout: New Vegas, jehož první přídavek Dead Money se na PC a PS3 objevil až po dvou měsících. Protože v dnešní zprávě od Microsoftu se nikde nepíše, že PC a PS3 přídavky pro Skyrim vyjdou přesně za třicet dnů, ale "až po třiceti dnech", je i tato varianta nasnadě.

Stejně legitimní je ptát se, jak velké tyhle přídavky budou - např. DLC pro čtvrtý díl Oblivion (Knights of the Nine, Shimmering Isles) byly po objemové stránce podstatně rozdílné od těch dražších, které Bethesda později vydávala pro New Vegas. Todd Howard v rozhovoru s CVG před časem naznačil, že přídavky pro Skyrim by měly co do velikostu být "někde mezi Point Lookout DLC pro Fallout 3 a Shivering Isles pro Oblivion".

Nejnovější články