Epic Mickey 2: The Power of Two u nás vyjde s českým dabingem
zdroj: tisková zpráva

Epic Mickey 2: The Power of Two u nás vyjde s českým dabingem

8. 8. 2012 19:21 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Vynikající zprávu přinesl Comgad ohledně titulu Epic Mickey 2: The Power of Two.

Tedy vlastně Epic Mickey 2: Dvojitý zásah, jak se hra bude v české edici jmenovat. Titul vyjde u nás a na Slovensku 19. listopadu na PC, PS3, X360, Wii a 3DS. Co se týče jazykových verzí, tak ta pro PC, a to je třeba zatleskat, bude plně dabovaná. X360 a PS3 verze budou mít české titulky, zbytek jen anglické.


Proč takové fanfáry? Inu, ačkoliv je Epic Mickey hra přístupná bez ohledu na věk, její kvality a základ z ní samozřejmě dělají ideální kus pro dětského hráče. A ten nejen, že nebude umět anglicky, ale ani nemusí moc zvládat české titulky. Takže dabing je bez diskusí obrovským bonusem, jak pro dětského hráče, tak i pro rodiče, kteří mají tuhle starost v případě zájmu o koupi dárku pro ratolest z krku.

Navíc je dabing velmi solidně obsazený. Obsazení je následující: Michal Michálek (Mickey), Jan J. Nedvěd (Osvald), Rudolf Kubík (Gremlin Gus), Petr Wajsar (Šílený doktor), Jan Vondráček (Goofy), Hana Krtičková (Daisy), Pavel Franek (Donald), Ota Jirák (Pete). Dokonce jsou česky nazpívané i písničky ve hře. Jednoduše, tohle je opravdu vydařený tah, protože tak dostáváte šanci představit solidní herní titul i menšímu hráči bez nějakých překážek.

Co se týče cen, PC verze vyjde na 999 korun, konzolové na 1399 korun, 3DS na 999 korun a Wii verze sympatických 799 korun.

Nejnovější články