Hratelná Catwoman v Arkham City? Jen s VIP Online Passem
zdroj: tisková zpráva

Hratelná Catwoman v Arkham City? Jen s VIP Online Passem

14. 10. 2011 18:01 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Další případ online passu se objevuje u velmi očekávané komiksové akce Batman: Arkham City a...

Další případ online passu se objevuje u velmi očekávané komiksové akce Batman: Arkham City a spočívá v bonusovém obsahu, není tedy restriktivní. Takzvaný VIP Online Pass vám, jakožto prvnímu vlastníkovi hry (u které bude jednorázový kód přibalen) vrazí do rukou postavu Catwoman. Budete tak moci zahrát čtyři mise (což je prý 10% z celé kampaně) za velmi atraktivní superhrdinku/superzáporačku (podle toho jakou má zrovna náladu, a jak se vyspí), která je pro Batmana velmi výjimečná.


Kromě tohoto hratelného obsahu vám online pass odemkne Catwoman i do challenge módu. Pokud VIP Online Pass mít nebudete, postava bude ve hře přítomna, ale nepůjde za ni hrát. Hru to v celkovém vyznění neovlivní, protože bez Catwoman prý samozřejmě půjde příběh v klidu dohrát. Pokud se ale k bazarovce dostanete a po Kočičí ženě zatoužíte, zaplatíte 800 MS bodů nebo deset dolarů.

Jedná se určitě o lepší variantu online passu, kdy de facto dostáváte bonusový obsah, na rozdíl od restriktivních podob, které vám třeba uzamknou multiplayer. Jistě, můžeme namítnout, že by třeba tyto sekvence mohly být zahrnuty v celé hře, ale její „celkovou“ podobu určují vývojáři a ti definují produkt takto, tedy s Catwoman v podobě bonusové postav. Jakékoli další úvahy jsou čistě rétorické a nic už na věci nezmění.

Každopádně je vidět, že vydavatelé myslí boj s prodejem z druhé ruky vážně. Ve výsledku ti, kteří si hru koupí, nebudou nijak zasaženi (pokud nespoléhají na následný prodej po dohrání), ale "druhokupci" už mají problém. Sice desetiprocentní, ale mají...

Nicméně zda budete mezi prvními kupci, vám pomůže rozhodnout třeba i zbrusu nový trailer:

zdroj: Archiv

Nejnovější články