Koncem měsíce vyjde remasterovaná edice Dead Island a Riptide
zdroj: tisková zpráva

Koncem měsíce vyjde remasterovaná edice Dead Island a Riptide

4. 5. 2016 10:19 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

V Deep Silver si řekli, že když už se jim vývoj Dead Island 2 celý pokazil a hra nejspíš jen tak nevyjde (viz článek), vydělají na své úspěšné značce jako všichni ostatní – vyrobí její remaster. Souborná kolekce s názvem Dead Island Definitive Edition vyjde 31. května na PC, PS4 a Xbox One a najdete v ní vizuálně vyšperkovanou verzi Dead Island se všemi DLC, stejně vyšperkovanou Dead Island: Riptide a jako bonus 2D endless runner Dead Island Retro Revenge.

Jak bude hra po kosmetickém faceliftu vypadat si můžete prohlédnout na traileru níže. Trochu zklamáním je, že 1080p rozlišení doplní jen 30 FPS. Jinak ale úpravy remasteru zahrnují předělání herních textur do vyššího rozlišení, fotorealistický systém nasvícení, vylepšení shadingu, HBAO a motion blur efekty. Plusem bude i sjednocené uživatelské rozhraní obou her.

Je celkem jasné, že tentokrát jde opravdu o remaster pro ty, kteří původní zombie akci nehráli a nebo ji nedohráli a už jsou moc líní zapojovat konzoli minulé generace. Od Deep Silver nejde o špatný krok, protože zběsilé rubání zombíků pořád letí a aktuálně má Dead Island konkurenci jen v následujícím titulu Techlandu Dying Light. Právě ti, kterým se novější hra (ta už nevznikla pod vydavatelstvím Deep Silver) líbila budou hlavní cílovou skupinou, na níž tato kolekce míří.

zdroj: Archiv

Nejnovější články