Konečně hra za záporáka: v Antihero z vás udělá šéfa gangu ve viktoriánském městě
zdroj: tisková zpráva

Konečně hra za záporáka: v Antihero z vás udělá šéfa gangu ve viktoriánském městě

28. 3. 2017 12:40 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Vzpomínáte na to, jak jste v Assassin’s Creed Syndicate bojovali proti využívání dětí velkopodnikateli a gangstery na náročnou či špinavou práci? Právě to si vyzkoušíte v tahové strategii Antihero, která vás zavede do viktoriánského města, které je zralé, abyste mu ze své zaplivané základny vládli. K ruce budete mít zloděje, zabijáky, ale i sirotky, kteří se nebojí krást a infiltrovat cíle vašich lupičských výletů.

Nečekejte realistické zpracování. Herní plán je ryze schematický a stylizovaný, což znamená, že ve skutečnosti nebudete zabíjet, vydírat a vybírat výpalné. Jen to bude vypadat roztomile. Během hry musíte rozšiřovat své území, vydírat obchody, vraždit konkurenci a samozřejmě také unikat ruce zákona.

zdroj: Vlastní

Na provádění akcí budete mít specializované postavy. Mistr zloděj se umí vykrádačky, vražedkyně, členka „Sesterstva“ (ano, tohle je pomrknutí na Syndicate) vás kohokoliv neslyšeně zbav, sabotéra si nepřítel nevšimne až do chvíle, kdy pod ním bouchne jeho viktoriánské sofa i se zbytkem domu atd. Nové postavy si budete odemykat vylepšováním základny, kam si můžete pořídit třeba i nové typy alkoholu.

Kromě příběhové kampaně pro jednoho hráče bude k dispozici i multiplayer, kdy se proti sobě postavíte s dalšími hráči, kteří šéfují vlastním gangům. Pak už bude boj o kontrolu nad městským podsvětím značce odlišný a měl by hodně evokovat deskové hry.

Jak to celé dopadne, se dozvíte 3. dubna, kdy hra vyjde na PC (viz Steam). V dohledné době by měla být k dispozici i ve verzích pro mobilní platformy s iOS a Androidem. 

zdroj: Vlastní

Nejnovější články