Might & Magic Heores VII rozšíří trpasličí datadisk Trial by Fire
zdroj: tisková zpráva

Might & Magic Heores VII rozšíří trpasličí datadisk Trial by Fire

27. 4. 2016 18:10 | Novinky | autor: Adam Homola |

Zářijové Might & Magic Heroes VII už brzy rozšíří nový samostatný datadisk. Ten ponese název Trial by Fire a Ubisoft ho vydá 2. června. K jeho spuštění ani hraní nebudete původní hru vůbec potřebovat, tudíž zde mohou do rozjetého vlaku klidně naskočit i noví, sérií nepolíbení hráči. Hlavním tahákem datadisku mají být přitom trpaslíci a jejich frakce Fortress.

Vedle toho dostanou hráči také dvě nové příběhové kampaně, šest nových map do Skirmish a dva bonusové scénáře z pera Terryho B. Raye, jak oznámili vývojáři na webu hry. Toho si mohou někteří z vás pamatovat jako scénáristu čtvrtého dílu Heroes of Might & Magic.

Samozřejmostí je pak vylepšení mechanik z původní hry, které ale nebude dostupné pouze pro majitele datadisku. Ubisoft oznámil, že obecná vylepšení hratelnosti vydá i ve formě bezplatného patche pro všechny majitele sedmičky.

Might & Magic Heroes VII: Trial by Fire zdroj: tisková zpráva

Ta si různá menší i větší vylepšení hratelnosti bez pochyby zaslouží. Od nás si z recenze odnesla solidní sedmičku, přičemž hlavní kritika směřovala na technickou stránku hru, stejně jako u mnoha negativních reakcích uživatelů na Steamu. Datadisk, společně s vylepšením původní hry, by tak mohl výrazně napomoci kvalitě hry.

Nejnovější články